GSCimbom
82. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can BÜYÜK !
Mehmet Arslaner

82. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can BÜYÜK ! Sayfa 7

Mehmet Arslaner ·

Cevap
479
Okunma
8,3K
Sayfa
7/24
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatörler uyuyor arkadaş, güncellememişler yasaklı listesini. :D Ben yarışmadım sanırım yasaklının olduğu yarışmada, o yüzden bilebilmem mümkün değildi. Herkes Alpay gibi, Arda abi gibi playlistleri hatmetmiyor arkadaşlar. :D

Arkadaş bi kere de yasaklı şarkı bulmayın yahu. :D bulsanız da görmezden gelin. Ne kurcalıyorsunuz. Şimdi gece gece herkesin içine kurt düşürdünüz.

İyi de o zaman gönderen arkadaşa yazık oluyor, yasaklı diye puan alamıyor. 3 gün önce 12 verdiğim şarkıya şimdi bir daha mı vereyim :D

Vay arkadaş ileride yarışmayı düşündüğüm şarkılardan biriyle yarışan var.Vay böyle şey olur mu. Vay ben nerelere gideyim...

Ben bugün ilk "yasaklı var" mesajından sonra herkesin kalbindeki ritm artışını hissettim arkadaş. (2 vakadan özel mesaj aldım) :D Peşinen ifşa edelim şarkıyı bence zaten değişecek.

Dinliyorum şarkıları yarısına geldim sayılır, taktım kulaklığı oh :) müzik zevki var , her türden şarkı var.

Puanlamarı yollayalım mı bitince? yasaklı şarkı değişecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt