82. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can BÜYÜK !

Bu arada tam bir Baldır şarkısı ile girdim küme düştüm :D :D Alası var mı hot legs :D

Ara verelim biraz şampiyonluğumun tadını çıkarayım yahu :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Çıkarttırmıyorlar. :D

Ben oluyorum hop ertesi gün başkası olup yine gidiyor zevki. :D

Sonra ben istiyorum şampiyon olmak için, hop yine başkası.

Girdaptayız kafayı yiyeceğiz oksijensizlikten forumda. :D

Olursa yine girerim o da ayrı saplantı tezi.

Gordum ki muzeyyen seven kaliteli insanlarda var imis

te doy una hostia

Açın da yarışalım yahu :)

Motivasyonumu kaybettim :D

keep-calm-and-hoaydaa-aaaa.png

Anlaşıldı yarışma yok ben gidiyorum. :38573:

Yalnız olur da bu saatten sonra yarışma açılır ve kaçırırsam bu sefer 82 gibi sessiz kalmam. Çeşitli laflar hazırlar ve bunları deklare ederim. Saygılar, hayırlı geceler.

Can Uz gittigine gore yarisma acabiliriz :D :) :)

Ed Sheeran 8.oldu adamdaki ses çok temizdi be ilk 5'i hakediyordum :D

Bence açılmasın yarışma falan; sonuçlar açıklanıyor sonuçlar üzerinde sohbet bile edilmiyor artık. Yarışmanın keyfi oydu bence, yarışma biter yeniden yarışma daha çok yarışma işine dönüyor yavaş yavaş olay eskiden sonuç günleri gece yarılarına kadar sohbeti edilirdi.
Nerde o eski Esc ler :D

Bence açılmasın yarışma falan; sonuçlar açıklanıyor sonuçlar üzerinde sohbet bile edilmiyor artık. Yarışmanın keyfi oydu bence, yarışma biter yeniden yarışma daha çok yarışma işine dönüyor yavaş yavaş olay eskiden sonuç günleri gece yarılarına kadar sohbeti edilirdi.

artik hayat hizlandi:)

Katılıyorum, lobiler bozdu işi.

Geri
Üst Alt