82. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can BÜYÜK !

Aşırı hızlı bence, en azından yarışmaya katılan kişiler tebrik bari atsalar. Ha beni bağlamıyor aslında kürsüm falan yok benim ama racon bozuldu diye üzülüyorum.

Mesela bugün ağırdan alıyordum, yavaş yavaş açıklıyordum sonlara doğru kimsenin takip etmediğini görünce açıklayıverdim hızlı bir şekilde :D Bazı arkadaşlar var mesela, şarkıları falan dinlemiyorlar belli, zira 10-15 dakika sonra puan yolluyorlar, yine aynı arkadaşlar ne puanları takip ediyor ne de sohbete katılıyor. Bu da bir başka sorun mesela.

Aşırı hızlı bence, en azından yarışmaya katılan kişiler tebrik bari atsalar. Ha beni bağlamıyor aslında kürsüm falan yok benim ama racon bozuldu diye üzülüyorum.

dogrudur ben eski yarislari pek bilmiyordum pek de ilgilenmiyordum acikca bu eurovisionla , her gördügümde bu adamlar ne yapiyor ne eurovison derdim kendi kendime, sonra ya bir de sen gir dedim sonra bagimlisi oldum, simdi deseler günde iki eurovison yarismasi var itiraz eder ne ikisi günde 3 tane olsun derdim :)

Mesela bugün ağırdan alıyordum, yavaş yavaş açıklıyordum sonlara doğru kimsenin takip etmediğini görünce açıklayıverdim hızlı bir şekilde :D Bazı arkadaşlar var mesela, şarkıları falan dinlemiyorlar belli, zira 10-15 dakika sonra puan yolluyorlar, yine aynı arkadaşlar ne puanları takip ediyor ne de sohbete katılıyor. Bu da bir başka sorun mesela.
Agabey yarisdan ilk dakikalarda kopanlarin takip etmemesi cok normal zaten. :D

Son düzenleme:
Şarkıları dinlemeyenleri tespit edip bir daha yarışmaya katmayalım :D

öyle bir durum varsa puan verme konusunda bu arkadaslar diskalife edilmeli cünkü hep baslikta yaziyor 1 saat dinleyin ondan sonra puanlari gönderin diye. tabi simdi birde baska bir durum var 24 beste var listede, diyelim 10 tanesini önceden taniyorsun ozaman durum farkli onlari pas gecerse yarismaci birsey demem . sohbet ve takipe gelince, eger puanlari aciklanacak belirli bir saat varsa kafanizda önceden bildirin belki bunun sayesinde daha cok yarismaci online olur. yok bu kisiler online ama konuya dahi girmiyorlar sagda solda mesaj birakiyorlarsa kara listeye girmeleri gerek. sonucta bu yarisi düzenliyen kisiler bir emek sarf ediyor kendi degerli vakitlerini harciyarak, biraz saygi duymak gerek.

dogrudur ben eski yarislari pek bilmiyordum pek de ilgilenmiyordum acikca bu eurovisionla , her gördügümde bu adamlar ne yapiyor ne eurovison derdim kendi kendime, sonra ya bir de sen gir dedim sonra bagimlisi oldum, simdi deseler günde iki eurovison yarismasi var itiraz eder ne ikisi günde 3 tane olsun derdim :)

Üstad lafım direk sana değil o şekilde anlaşıldı ise affola. Günde 2 yarışma bile olduğu rivayet ediliyor sorun orada değil zaten benim anlatmaya çalıştığım son yarışmaların forumda aktiviteyi artırmak üyeler arasında arkadaş ortamı oluşturmak gibi amaçlarına tam olarak ulaşamadığı düşüncesindeyim.

Bütün yarışma sonuncu gittim. Lakin en ufak bir kırgınlık yaşamıyorum. Bir daha ki sefere ben kazanırım.

Kimler olduğunu bilmeden yazıyorum, bu erken puan yollama işi uzun zamandır var.

Hadi konseptli yarışma olur şarkılara hakimsindir neyse de şu tarz listelerde bütün şarkıları bilme şansın sıfır.

Millet bir ara 5 dk sonra puanları yolluyordu, o yüzden en az 1 saat kuralı geldi.

Bence o kural da kalksın, listeyi dinlemeden yolladığı anlaşılanlar bir daha yarışmaya alınmamak üzere ihraç edilsin.

Ha kesin çözüm değil tabii, dinlemeyen yine dinlemez. Ama en azından dalga geçer gibi anında puan yollayanlar elenmiş olur.

Son düzenleme:
65WVok.png

Bugün olabilir. :D

Ofiste tek başınayı çeviriyorum yoksa.

Enerjimizi sn. Alpay Asma'nin sizofrenik demeclerini irdelemek yerine 83. yarismanin yapilmasi uzerine baskiya devam etmek icin harcamamizin gerekliligini belirtmek isterim :D

Geri
Üst Alt