#83 Aleksey Batrakov

Yetenek derken çalımcı sert şut fetişisti taraftarın kafasındaki yeteneklerden bahsettim gözle kolay rahat görülebilen yeteneklerden.

Modric, müller ve batrakovun yeteneklerini görmen için zaman analiz odak ve izan lazım biraz.
Ben anladım seni Ulaş hocam, aynı fikirdeyiz. Saygılar :hat:

Ben begendim. Surekli ceza sahasi icindeydi. Ṣans yaninda olsa 1 golu kesin vardi. Batrakov girince takim daha iyi oynamaya basladi

BEgenmeyenler ne bekliyor? Hagi gibi gerilmeden 30 metreden çatala takmasini mi?

Durun hele daha ilk maci, ilk kez yurt disina cikmis 21 yasinda cocuk
Onuda Hagi her maç her dakika yapmiyordu demi? Bugün tarz olarak diyorum Batrakovu begenmeyenler Sneijderi ne zannediyordu? Her maç 3 adami geçip doksana dayamasinimi? Sneijderde Hagide her maç inanilmaz seyler yapmiyorlardi ama takimi öne çikarmaya ve önde tutmakta çok önemlilerdi. Ha Sneijder Hagi seviyesinde falan degil çocuk tabii yanlis anlisalmasin ama bu devirde Sneijder ve Hagi bile yerden yere vurulurlardi

Onuda Hagi her maç her dakika yapmiyordu demi? Bugün tarz olarak diyorum Batrakovu begenmeyenler Sneijderi ne zannediyordu? Her maç 3 adami geçip doksana dayamasinimi? Sneijderde Hagide her maç inanilmaz seyler yapmiyorlardi ama takimi öne çikarmaya ve önde tutmakta çok önemlilerdi. Ha Sneijder Hagi seviyesinde falan degil çocuk tabii yanlis anlisalmasin ama bu devirde Sneijder ve Hagi bile yerden yere vurulurlardi
Batrakov farklı potansiyeline ulaşırsa modrid müller karışımı bir şey olur hagi çok başka yetenekti. Hagi topsuz oyun zekasını dinlenmek için kullanırdı Messi gibi mülller batrakov giller ise tilkilik için kullanır

yine erken konuşuluyor, ben nedense bu çocuğun ilk onbir oynayamayacağını düşünüyorum. özellikle şampiyonlar liginde, en fazla hamle oyuncusu olur gibi bir hissim var.

yine erken konuşuluyor, ben nedense bu çocuğun ilk onbir oynayamayacağını düşünüyorum. özellikle şampiyonlar liginde, en fazla hamle oyuncusu olur gibi bir hissim var.
Kimse vazgeçilmez falan demiyor, çogu kisi temkinli ama ilk maçi için, 21 yasindaki yurt disina çikmamis, bizim hayvani bir atmosfere gelmis bir oyuncu için iyi isler yaptigini ve umut verici sinyaller verdigini söylüyor. Bu muhalefet olma ve birisi 1 dediginde 10 demis gibi cevap yazmakta çok populer oldu malesef. Insanlarin algilama sorunu çok büyüdü malesef. Senin özelinden demiyor, sosyal medya falanda artik öyle. Birsey ya süper ya bok gibi oluyor nedense.

hacı bi 3-5 maç bu çocuğu salın derken bunu kast ediyordum

hepi topu 45 dk oynadı 20 sayfa iyiydi kötüydü berbattı kazıktı süperdi.. bi süre sonra çocuğun en ufak hatasını veya iyi yaptığı şeyi kovalayıp buraya tartışmak için geleceksiniz.

valla salın şu çocuğu bi 5 maç 6 maç falan oynasın. ondan sonra iyi şekilde değerlendirilir.

8. hafta mı 9. hafta mı ne fenerbahçe derbisi yok mu zaten, o maça kadar zaten çocuk kendini belli eder, o derbiyle de beraber %100 ne olduğu anlaşılır. Sara bile ilk fener deplasmanında fenerin içinden geçmişti.

Ruslarin 3 er 5er tane dusunmeden alacagi oraya ozgu kislik kep/bere ne deniyorsa artik adina yapmali GSStore
Kalpak güzel fikir ağabey

1788110315636.webp

Son zamanlarda alınan hiçbir topçu da görmediğim bir şey yaptı ilk maçında. Adam iki ayağıyla çime bastı. Bu beni gelecek adına inanılmaz heyecanlandırdı. Uzun zamandır iki ayağıyla çime basan bir futbolcu görmemiştim. Bence büyük topçu olacak.

Son zamanlarda alınan hiçbir topçu da görmediğim bir şey yaptı ilk maçında. Adam iki ayağıyla çime bastı. Bu beni gelecek adına inanılmaz heyecanlandırdı. Uzun zamandır iki ayağıyla çime basan bir futbolcu görmemiştim. Bence büyük topçu olacak.
Anlamadım heis

Zemini mi ölçtü biçti demeye çalıştın

aşırı zeki oyuncu he aşırı konsantre sahadan ayrılmıyor gözü futbolu çok seviyor özellikle ceza sahasında seken toplara direkt koşuyor çok pozisyona girer he leao'yu falan rahatlatır mesela

Dün 45 dk oynadı, Başakşehir maçına da ilk 11 başlar.

İnşallah arka arkaya iyi performanslar verir.

Bu arada valla bonservisinden bağımsız, hayatında ilk defa yurtdışına çıkmış çok genç bir oyuncu, daha bir tane avrupa maçı bile yok düşünün, birazcık salın herifi. Bırakın 5-6 maç bi oynasın, takıma takım da ona bi alışsın.

Haftaya başakşehir maçında ilk 11 başlayıp dökülse ne olacak ki? Bu transferi yaptıysak sabretmek ve güvenmek zorundayız.
helal olsun ulan bizim alt yapıdaki 21ler tff 3.ligde oynayamıyor

Geri
Üst Alt