#83 Aleksey Batrakov

2dir 3tür topu ıskalıyor

ıskalamasa 2 maçta 2 gol atacaktı.

bi atsa rahatlıcak. ama şut anlamında iyi topçu olduğunu düşünmüyorum skills videolarında bile adam akıllı şut golü yok. duran toplarıda kornerleri de ön direği geçmiyor. sahada sara varsa hep sara kullanmalı

onun dışında kumaşı iyi baya beğendim

Şut tekniği önemli.Bence o kadar iyi değil bu konuda.Çalımda olmayabilir.Sıkıntı yok Ama sırtı dönük topla özellikle dar alanda iyi top hakimiyetiyle dönüp öne doğru top sürmeli…10 noda bunada ihtiyaç var.Bunuda göremedik.
Oyun zekası tabiki iyi.Tek topları iyi ama yukarıda dediğim gibi biraz daha sorunlulluk alıp o işleri yapmalı.
Yaşı genç belk” daha fazla güçlenecek.O işleride yapacak.
Duran topuda kaç tane vurdu ki kötü atıyor diyoruz.Sarada kormerleri iyi atmadı.Bu konudada fazla abartıldığını düşünüyorum.
Batrakov duran topları saradan daha iyi kıullanacağını düşünüyorum.

Bu arada psg falan istese alırdı.Abartmanın anlamı yok..
Milleti gömüyor diye eleştirenler kızanlar öok anlamsız bir şekilde kendileride olumlu yönde abartıyor.
İki tarafında birbirinden farkı yok.

Biraz abartmissin sanki kink
Baya abartarak söyledin bence hatta uçtun

200 (1).gif

Torreira’nin on numara olani topsuz oyun da

Süpürdügü sahipsiz toplar,top rakipteyken pas opsiyonlarini dogru pozisyon alarak kapatmasi,ön alan da pres’e dogru sekilde cikmasi

ben pas opsiyonu olarak boşa çıkmalarına bayıldım

bizim stoperler ve torreira hatta uğurcan kaç pozisyonda göremediler

Şut tekniği önemli.Bence o kadar iyi değil bu konuda.Çalımda olmayabilir.Sıkıntı yok Ama sırtı dönük topla özellikle dar alanda iyi top hakimiyetiyle dönüp öne doğru top sürmeli…10 noda bunada ihtiyaç var.Bunuda göremedik.
Oyun zekası tabiki iyi.Tek topları iyi ama yukarıda dediğim gibi biraz daha sorunlulluk alıp o işleri yapmalı.
Yaşı genç belk” daha fazla güçlenecek.O işleride yapacak.
Duran topuda kaç tane vurdu ki kötü atıyor diyoruz.Sarada kormerleri iyi atmadı.Bu konudada fazla abartıldığını düşünüyorum.
Batrakov duran topları saradan daha iyi kıullanacağını düşünüyorum.

Bu arada psg falan istese alırdı.Abartmanın anlamı yok..
Milleti gömüyor diye eleştirenler kızanlar öok anlamsız bir şekilde kendileride olumlu yönde abartıyor.
İki tarafında birbirinden farkı yok.
Ama sırtı dönük topla özellikle dar alanda iyi top hakimiyetiyle dönüp öne doğru top sürmeli…10 noda bunada ihtiyaç var.Bunuda göremedik.

10 numarada buna ihtiyac yok

batrakov tam ihtiyacımı olan profil

gedson ndiaye yüzünden mıllet bu dikine top sürme ayagına fena zehirlendi

Batrakov acayip yoruldu ve kayboldu oyunda fazla durdu hatta.
Oyundan düşmediği sürece çok iyiydi çok şükür daha da iyi olacak. Ben inanıyorum
Genç ve seviye atlayan oyuncular için bunlar normal. Bu da zamanla olacak. Bir de kendisinin normalde atacağı golleri atmaya başlayınca gerçekten çok daha iyi olacak.

Cikacak adam Saneyken tuhaf bir sekilde kendisi cikti Yunus 10 noya gecti..
Top tutmuyor, pas yapiyor, bize oyunu yönlendirecek, liderlik yapacak oyuncu lazimdi o anda, kiliti acabilecek

Batra takim oyuncusu, pas ve sistem oyuncusu, paris, barca gibi makine gibi isleyen takimlarda baya tutar

Bizde tutar mi görecegiz CL’de Osi ve Leao ile oynadiginda

Biz bu oyuncuya 25 milyon Euro bonservis parası verdik ve senede 3.5 milyon Euro kazanacak. Beklentilerin yüksek olması son derece normal. Galatasaray'in 10 numarası topla daha fazla buluşmalı ve oyunu daha çok yönlendirmeli.

Top tutmuyor, pas yapiyor, bize oyunu yönlendirecek, liderlik yapacak oyuncu lazimdi o anda, kiliti acabilecek

Batra takim oyuncusu, pas ve sistem oyuncusu, paris, barca gibi makine gibi isleyen takimlarda baya tutar

Bizde tutar mi görecegiz CL’de Osi ve Leao ile oynadiginda

Dostum herif toplam 90 dk top oynadi bu takimda... Oynadikca olacak zamanla.. Kendisi cikmak istemediyse Sane dururken sacma oldu cikmasi

Ceza sahası içinde +1 yazması süper, ama artık şu yakaladıklarını tiklamali yoksa kenarda bir öğütücü ellerini ovusturup bekliyor.

Ama sırtı dönük topla özellikle dar alanda iyi top hakimiyetiyle dönüp öne doğru top sürmeli…10 noda bunada ihtiyaç var.Bunuda göremedik.

10 numarada buna ihtiyac yok

batrakov tam ihtiyacımı olan profil

gedson ndiaye yüzünden mıllet bu dikine top sürme ayagına fena zehirlendi

Hayır zehirlenme falan yok.Gayet olması gereken bir özellik.Özellike orta ikilden biri böyle olabilir.10 numarada bahsettiğim böyle yüksek şiddetli eforlu driblingden bahsetmiyorum.Orada sıkıntıı yok.Benim demek istediğim biraz daha dar alandada sorumluluk almalı.
Bunu zaten mevcut orta sahaar yapamıyor.
Bu hiç olmazsa baskıyıda kırmak kolay olmaz.Rakibinn dengesinide bozmakta zorlanırız.Yan pas geriye pasla topla dikine gitmemekle bu işler olmaz.

Hayır zehirlenme falan yok.Gayet olması gereken bir özellik.Özellike orta ikilden biri böyle olabilir.10 numarada bahsettiğim böyle yüksek şiddetli eforlu driblingden bahsetmiyorum.Orada sıkıntıı yok.Benim demek istediğim biraz daha dar alandada sorumluluk almalı.
Bunu zaten mevcut orta sahaar yapamıyor.
Bu hiç olmazsa baskıyıda kırmak kolay olmaz.Rakibinn dengesinide bozmakta zorlanırız.Yan pas geriye pasla topla dikine gitmemekle bu işler olmaz.
senin dedigin profili ortasahaya almak lazım 10 numaraya degil

biz kontraya cıkacak olsak zaten bu herif tek pasla işi bitiriyor kanatlarımızla

Cok iyi basladi. Takima alistikca farki dahada ortaya cikar. Eveleyip gevelemeden dikine isabetli oynayan oyuncu gormeyi ozlemisiz.

hiçbir fikrim yok daha.3-5 maç falan görelim bir

30. saniyede maçı çözüyordu mükemmel bir ortaydı bu işleri daha çok yapmalı potansiyeli var. Şu son vuruşlardaki heyecanını umarım yener çok doğru yerlerde topla buluşuyor ama vuramayınca bir anlamı kalmıyor. Mertens tarzı işler görüyoruz burası güzel ama geliştirilecek yönleri mevcut süre ve sorumluluk vererek bunu sağlamak lazım.

İyi iyi beğendim ama fazla geri dönüyor gibi ona rağmen oyun içinde aktif daha da iyi olacak inşallah.

Geri
Üst Alt