#83 Aleksey Batrakov

Bu kadar narin topçu hiç izlemedim
Hayatımda ilk defa altı pastan topa vuramayan
Ikili mücadeleye girmeyen rakibe savunmada tek bir temas etmeyen tüy siklet oyuncu .

Ben enciso vardı, dortmund un aldığı yunan cocuk var (karetsas)

Enciso olabilirdi ama o da 10 numaradan daha cok ikinci forvet, farkli oyuncular yani. Dortmund'daki cocuk bu forumda cop cekildi.

Batrakov çıktığından beri 2 top yapamadık millet Batrakov gömüyor ilginç.
Skora gore yorumlayanlar fazla. Suan hala 1-0 onde olsak cok guzel paslar atti takimi rahatlattirdi yazilirdi.

Buna gelene kadar eleştirilecek elli tane isim var kulüpte. Adam köyünden ilk kez çıkıp CL maçına çıkmış heyecan olur stres vs birkaç Avrupa maçı daha oynasın ona göre yorum yapılır

Bu çocuğu aldıysan

Ona göre kadro kuracaksın

Adamda çalım dribling filan yok

Hee doğru yere hızlı ve seri tek paslarla oyunu kuruyor

Ben 3 tane video özeti izledim anladım bunu

Alanlar neyi seyretti de aldı

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla destekliyorum iyi bir kariyer çizmesini temenni ediyorum ama yukarıda bi rendakşın yazdığı gibi bence narin bir arkadaş, nasıl nitelendirsem bilmiyorum da tüysüz acemi görüntüsü çiziyor biraz. İlk arda güler dönemi gibi bir görüntüsü var azcık mucadele içine sokmak lazım bu kardeşi.

Bu çocuğu aldıysan

Ona göre kadro kuracaksın

Adamda çalım dribling filan yok

Hee doğru yere hızlı ve seri tek paslarla oyunu kuruyor

Ben 3 tane video özeti izledim anladım bunu

Alanlar neyi seyretti de aldı

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer böyle ise ihtiyacımız olan 10 numara değil. Ceza sahasına girecek gol atacak attıracak pozisyon yaratacak bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Galatasaray seviyesinde değildi. Şu maç yaptıklarını ilkay da yapıyordu. 30 milyon verdiğin adam şu maçda seni kurtaracak.

Kulübün paralarını çarçur edip borçlandırıp, araplara satacaklar sonunda.

Bu kadar akıllı insanların yaptığı bu akılsızlıkların başka açıklaması yok.

Okan artık bunun yerini yunusa verir sağa barışı sola Leao yu atar. Sane ile birlikte yedek kulübesinde

ciktiktan sonra topa hukmedemedik

dogru kullanamazsak yazik olur cop les denir ugocuku gibi

aleksey de ugocuku da iyi topcular

takimi corba yapmayan hoca elinde perf verebilirler

Takımın 2 top yapamamasının Batrakovun çıkmasıyla gram alakası yok, adamlar 2.yarının başlangıç düdüğüyle beraber kabus gibi çöktü üstümüze zaten çıktığında maç 3-1'di. Batrakov arkasında adam varken dönemiyor aldığı topu geri veriyor direkt 10 numara oynayacak bir herif değil, Gençlerbirliğine karşı falan oynar oluru o. Hiç alışma falan filan demeyin züğürt tesellisi Yunus o mevkide çok daha iyi 3-4 maça kesilir Yunus geri döner.

Geri
Üst Alt