#83 Aleksey Batrakov

Anlaşıldı çocuk sana sahip çıkacağız. Dün suçlanacak en son futbolcu sensin. Bu takımın yedek stoperi ve yedek golcüsü yoksa bu senin kabahatin değil. Öndeyken ve skor 1-1 ken rakip takımın yakaladığı geçişler sana değil Okan'a yazar. Takım birazcık önde kalabiliyorsa bu senin sayende. Sen boş ver bu millet alışık birilerini bataklığa çekmeye. Çok çok daha iyi olacağına eminim. Ligin 5. haftası gelmiş takımın yarısı yok ya da hazır değil. Evet orta da bir suç ve suçlular var ama senlik bir durum yok.

Dripling sifir. Zaten adamin tarzi degil. Sutu gole cevirme istatistigi yuksek ama onu burada henuz goremedik. Kilit paslari hesapta iyiydi ama onu da daha goremedik. Zaten en buyuk soru isareti Rusya’dan gelmesiydi. Gene de sabredilmesi lazim. Ama sorun su ki en onemli bolgemize soru isareti adam aldilar. Bir de gidip yabanci kurali yuzunden dediler. Utanmazlar askaldi Icardi ile yenileyeceklerdi.
Soru işareti oyuncuya bu kadar bonservis verilmez. Gidip 8-10 verip denesen neyse, şimdi kötü de oynasa skor yapamasa da oynatmak zorundasın

Bonservis konusunda hem fikirim ama biz Portekiz maasina oyuncu getiremeyiz. Bir futbolcuya Sporting ve biz ayni maasi veriyorsak ve bu futbolcunun bir kariyer planlamasi varsa her zaman Sporting’i secerler.
Katılmıyorum, bir projeye ve plana ikna edersen getirirsin.

Sıkıntı zaten biz önce oyuncuyu yüksek maaşla tavlayıp sonra kulübe gidip bonservis düşürüyoruz, çok kötü bir yaklaşım.

Kulüp yetkilileri oyuncularla görüşmüyor bile, herşey menajerler üzerinden dönüyor, kaç tane oyuncu gelmek istemedi, gelinen nokta çok normal.

Soru işareti oyuncuya bu kadar bonservis verilmez. Gidip 8-10 verip denesen neyse, şimdi kötü de oynasa skor yapamasa da oynatmak zorundasın
Onu zaten transfer edilirken tartistik. Gercek su ki artik bu oyuncu alindi ve dedigin gibi oynatip fayda almak zorundasin.

Okan’a kalsa bunu da Ocak’ta kiralayalim demeye baslar.

Bize bu oyunculardan fayda saglayacak hoca lazim. Bir cok oyuncuyu degistirmektense hocayi degistirmek daha kolay.

Katılmıyorum, bir projeye ve plana ikna edersen getirirsin.

Sıkıntı zaten biz önce oyuncuyu yüksek maaşla tavlayıp sonra kulübe gidip bonservis düşürüyoruz, çok kötü bir yaklaşım.

Kulüp yetkilileri oyuncularla görüşmüyor bile, herşey menajerler üzerinden dönüyor, kaç tane oyuncu gelmek istemedi, gelinen nokta çok normal.
Adminim kusura bakma ama bu proje olayi biraz abartiliyor.

Mesela nedir bu proje? Ligimizin reputasyonu sifir.

Ne zaman ki genc oyuncular burayi 5 buyuk lige gercek bir gecis araci olarak gorur o zaman onlar buraya gelmeye baslar.

Elimizde olan avantaj CL ama Sporting’de CL’de.

En azindan benim fikrim bu.

Onu zaten transfer edilirken tartistik. Gercek su ki artik bu oyuncu alindi ve dedigin gibi oynatip fayda almak zorundasin.

Okan’a kalsa bunu da Ocak’ta kiralayalim demeye baslar.

Bize bu oyunculardan fayda saglayacak hoca lazim. Bir cok oyuncuyu degistirmektense hocayi degistirmek daha kolay.
Okan diye biri yok. Okan buruk var, okan hoca var. Ve 4 senedir hatta 5 oldu hoca herkesten alabileceği katkının maksimumunu aldı zahadan ziyechten bile katkı aldı. Eğer diyorsaki bu cocuktan olmaz gönderin tabiki göndereceksin.
Hocayı değiştir de ilk 5e girememeyi konuşalım burada.

Adminim kusura bakma ama bu proje olayi biraz abartiliyor.

Mesela nedir bu proje? Ligimizin reputasyonu sifir.

Ne zaman ki genc oyuncular burayi 5 buyuk lige gercek bir gecis araci olarak gorur o zaman onlar buraya gelmeye baslar.

Elimizde olan avantaj CL ama Sporting’de CL’de.

En azindan benim fikrim bu.
Proje Boey örneği işte, Sara’nın Brezilya milli takımına gitmesi. Oyuncuya bir hedef verip inandırmak gerekiyor.

Zalazar 3 kuruş para alan adamdı düne kadar, martta görüşmeye başlasan 50 kere ikna eder alırdın.

Proje Boey örneği işte, Sara’nın Brezilya milli takımına gitmesi. Oyuncuya bir hedef verip inandırmak gerekiyor.

Zalazar 3 kuruş para alan adamdı düne kadar, martta görüşmeye başlasan 50 kere ikna eder alırdın.
O ornekler guzel ama cok az. Portekiz kuluplerinin o orneklerinden ansiklopedi falan yaparlar.

Zalazar’i alamayiz demiyorum. Ama hem biz hem onlar talip olursa daha fazla maas vermemiz gerekir.

Çok iyi şut atıyor mu?
Dribling çalım var mı?
Çok iyi ara pası atıyor mu?

Bunların hiçbiri üst düzey değil, belki 2 yıl sonra şutları gelişir, pasları gelişir. Anlık haliyle balhanda daha iyi futbolcu
Millet masal anlatıyor..Başımızdakilerin nasıl bir hain nasıl bir vasıfsız olduğunun hala farkında değiller.
Bunların yapacağı hiçbir işten hayır gelmez.
Son transferkerden sonra gene her zamanki gibi taraftarda yelkenler suya indi.

Bu adam i şimdilik net yetersiz.İleride bazı özellikler gelişir mi gelişebilir.Ama ne kadar gelişir.Benim kendisinden umudum az.
İnşallah beni yanıltırda paralar çöpe gitmez..

En büyük eksiği daha çok genç ve tecrübesiz olması. Santrafor'u Osimhen, kanatları Leao, Sane, Barış olan takım için ne kadar doğru tercih orası tartışılır. Bence çok daha net bir isim transfer edilmeliydi oraya ama artık olan oldu, Cicaldau muamelesi yapılmasına da karşıyım. Elinde yaşlı Sneijder vardır, Mertens vardır alırsın bu çocuğu, yavaş yavaş hazırlarsın, doğrusu bu olurdu. Ama şu anki koşullarda madem o kadar yatırım yaptın, ısrarla her maç oynatacaksın.

Çok erken yük yüklüyoruz. Çocuk bence ne yaptığını bilen, ayakları yere basan bir çocuk. Başarısız olmayacaktır. Galatasaray'dan Avrupa'ya serbest kalma bedelini kazandırarak gidecektir, buna inancım var.
Ama maalesef bizde ikame etmeye çalışma huyu var. Bu çocuğa Mertens'in genç hali falan dediğimizde 3 maç skor üretemediği noktada homurdanmalar başlayacak.

Gelişebilir mi desen belki ama şu an gösterdiği kadarı ile bu seviye ve takımların oyuncusu değil. Mertens ile falan zaten kıyaslanacak birisi değil kesinlikle.

İlk 2 mac gereksiz gomenlere bu mac gun dogdu resmen ...Bu sefer hakikaten cok silikti yani tek artisi dun icin top kaybi yapmamasi ki o bolge icin aslinda bu iyi bir kriter de degil demek ki kilit pas denemiyor saga sola atiyor her topu..

Ben yine de umutluyum bu cocuktan yanindakilerin formu yukseliyor ister istemez .. Soyle 1-2 skor yapsa acilacak gibi geliyor ..

Okan bunu bir sekilde yiyecektir diye dusunuyorum. Bir an evvel skor yapması lazim insanlar ona bakiyor.

U23 olmuşunu varsa da zaten alamazsın; ne paran yeter ne de oyuncu sana gelir. Olmamışına da gelişmesi için sabır yok. Bu U23 kuralı bizim gibi sabırsız, oyuncu gelişimine pek inanmayan ve direkt hazır adam isteyen takımlar için kötü oldu. Batrakov da ilk ŞL maçı için bence fena değildi. Çöp diyenleri anlamak güç. Bizdeki Mertens ile kıyaslamak da zaten anlamsız. Mertens bize geldiğinde elit seviyede futbol aklına ulaşmış bir oyuncuydu.

youmlar komedi resmen. açın maçı bir daha izleyin ilk yarı oyuna hükmetmemizin nedeni bu çocuk. şuan keskin değil takımı tanıdıkça keskinliği artacak, fizik olarak çok daha iyi hale gelecek

youmlar komedi resmen. açın maçı bir daha izleyin ilk yarı oyuna hükmetmemizin nedeni bu çocuk. şuan keskin değil takımı tanıdıkça keskinliği artacak, fizik olarak çok daha iyi hale gelecek
Yok abi 2 tane çatala top takacak, penaltı alacak, 4-5 kişiyi çalımlayacak öyle beğenecekler. Dün takımın en iyilerinden biriydi. İddia ediyorum adam gibi bir taktik disiplini olan bir takımda rahatlıkla oynar. Koy Atletico'ya sırıtmaz. Sadece fiziksel olarak güçlenmeye ve daha fazla süreye ihtiyacı var. İnşAllah Osimhen ve Leao ile çok güzel oyunlar izletecek bizlere.

Bu adamin sikintisi fizik falan da degil simdilik sadece mental.. Bu bolgedeki adamin bu kadar garantici oynamamasi gerekir.. Yoksa bence cevikligi falan gomuldugu kadar kotu degil .

Geri
Üst Alt