GSCimbom
#83 Aleksey Batrakov
Aşil Ohtani

#83 Aleksey Batrakov Sayfa 75

Aşil Ohtani ·

Cevap
1,5K
Okunma
39,7K
Sayfa
75/76
Bruno gelirse devre arası bu arkadaş durduk yere ölen adama döner

+ daha golü asisti olmayan bir 10 no kendisi. Tabii ki Apo’nun golündeki asisti saymıyoruz

Forumda Arda Güler’i boklayıp Batrakov öven kitle yüzünden çocuğa doğru düzgün bir eleştiri de yapamıyoruz

10 numara oynayan adamın yaşına vs bakmıyorum, ilgilenmiyorum, sahaya ağırlığını koyacak. Takım düşüyorsa kaldıracak yapamıyorsa da rotasyonda takılır

Bu çocuğun ceza sahasından kaçırdığı 2 golü de Efe Akman kaçırsaydı idam ederdiniz

Son düzenleme:
Bruno gelirse devre arası bu arkadaş durduk yere ölen adama döner

+ daha golü asisti olmayan bir 10 no kendisi. Tabii ki Apo’nun golündeki asisti saymıyoruz

Forumda Arda Güler’i boklayıp Batrakov öven kitle yüzünden çocuğa doğru düzgün bir eleştiri de yapamıyoruz

10 numara oynayan adamın yaşına vs bakmıyorum, ilgilenmiyorum, sahaya ağırlığını koyacak. Takım düşüyorsa kaldıracak yapamıyorsa da rotasyonda takılır

Bu çocuğun ceza sahasından kaçırdığı 2 golü de Efe Akman kaçırsaydı idam ederdiniz
Niye ki

Torreira
Bruno Batrakov

Güzel bi 4-3-3 olur

Sene sonunda kimse asisti guzel mi diye bakmayacak kac asist kac gol yapmis ona bakacak.Daha alisacak cocuk bize dusen ona yardimci olmak.Genc oyuncularin alisma surelerinin daha uzun surdugunu unutmamak lazim.Leao mesela hazir degil sene basi kampi dogru duzgun yasamadi onun kondisyona mac oynamaya ihtiyac var.Batrakovun da alismaya ihtiyaci var

Aga bir durun hele bir oynasın da skoruna o zaman bakarız. Mertens ilk geldiğinde de epey bir süre skor katkısı verememişti, şöyle bir oyun istikrarı olsun, sonra bakacağız elbet.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabelasından bağımsız, fark yaratmak zorunda hem de öyle aa iyi pas istasyonu oluyor falan değil abicim hayvan gibi fark yaratmak zorunda,

bak Arda Güler milli takımda nasıl o farkı yaratıyor skor yapsa da yapamasa da,

bu çocuk kariyerinde adam akıllı prof maçı yokken fenerden Real'e gitti ve 2 senenin geldiği noktada orada bile oynadığı maçlarda fark yaratmaya başladı,

Batrakov 3 sezondur rusyada sürekli maça çıkan gol ve asist yapan birisi, e biz de Real Madrid olmadığımıza göre, bizde çok kısa sürede o farkı ortaya koymaya başlamalı

genç oyuncu vs banane kardeşim benim evladım mı, benim kardeşim mi banane ya, çok da umurumdaydı oyuncunun yaşı, iş yapıyorsa yapar yapmazsa da kendi bilir,

Tabelasından bağımsız, fark yaratmak zorunda hem de öyle aa iyi pas istasyonu oluyor falan değil abicim hayvan gibi fark yaratmak zorunda,

bak Arda Güler milli takımda nasıl o farkı yaratıyor skor yapsa da yapamasa da,

bu çocuk kariyerinde adam akıllı prof maçı yokken fenerden Real'e gitti ve 2 senenin geldiği noktada orada bile oynadığı maçlarda fark yaratmaya başladı,

Batrakov 3 sezondur rusyada sürekli maça çıkan gol ve asist yapan birisi, e biz de Real Madrid olmadığımıza göre, bizde çok kısa sürede o farkı ortaya koymaya başlamalı

genç oyuncu vs banane kardeşim benim evladım mı, benim kardeşim mi banane ya, çok da umurumdaydı oyuncunun yaşı, iş yapıyorsa yapar yapmazsa da kendi bilir,

Geri
Üst Alt