Mehmet Özen
Parçalı Üye
Rusya kiminle oynuyor
Takımdaki en iyi 10 no osursa gider koklariz. Yok çünkü başkaBelki bir gün yanılıcam belki o gün kabul edilmeyecek bir özür dileyeceğim fakat bu adam osursa oha süper osuruyor diyecek bir grup var.
Niye kiBruno gelirse devre arası bu arkadaş durduk yere ölen adama döner
+ daha golü asisti olmayan bir 10 no kendisi. Tabii ki Apo’nun golündeki asisti saymıyoruz
Forumda Arda Güler’i boklayıp Batrakov öven kitle yüzünden çocuğa doğru düzgün bir eleştiri de yapamıyoruz
10 numara oynayan adamın yaşına vs bakmıyorum, ilgilenmiyorum, sahaya ağırlığını koyacak. Takım düşüyorsa kaldıracak yapamıyorsa da rotasyonda takılır
Bu çocuğun ceza sahasından kaçırdığı 2 golü de Efe Akman kaçırsaydı idam ederdiniz
bunlar ne biçim sorular a
Tabelasından bağımsız, fark yaratmak zorunda hem de öyle aa iyi pas istasyonu oluyor falan değil abicim hayvan gibi fark yaratmak zorunda,
bak Arda Güler milli takımda nasıl o farkı yaratıyor skor yapsa da yapamasa da,
bu çocuk kariyerinde adam akıllı prof maçı yokken fenerden Real'e gitti ve 2 senenin geldiği noktada orada bile oynadığı maçlarda fark yaratmaya başladı,
Batrakov 3 sezondur rusyada sürekli maça çıkan gol ve asist yapan birisi, e biz de Real Madrid olmadığımıza göre, bizde çok kısa sürede o farkı ortaya koymaya başlamalı
genç oyuncu vs banane kardeşim benim evladım mı, benim kardeşim mi banane ya, çok da umurumdaydı oyuncunun yaşı, iş yapıyorsa yapar yapmazsa da kendi bilir,