#83 Efe Akman

Isliklama.isi yanlisti baya. Cuesta bile 3luncektirdi 8 milyonluk kazik.

Bu cocuga yapilmamaliydi genede.

Yagmuru yemis sinirli kalabalik gunah kecisi secti kendisini. Zincirleme sacmaliklar

keske bunun yaninda bi de cuestayi orada dövselerdi

böyle tam olmadi

daha kendine gelemez. direkt kiralık olarak göndermeliyiz. belli eder kendini 1-2 sene içinde zaten.

altyapı oyuncularını toplu çıkarmak lazım çoluk çocuk gelip 3lü çektiriyor biraz şunları akıl edin ya

Serhan Türk: "Efe Akman'ın şampiyonluk kutlamasında yaşananlardan dolayı kırgın ve üzgün olduğunu duydum. Sezon sonu muhtemelen bir yere gider.

8 yaşında bir çocuk Galatasaray altyapısına giriyor, 19 yaşına kadar Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil ediyor. O çocuğun giydiği forma Galatasaray forması. Şampiyonluk kutlamasında yuhalanması yanlış. Torpilli olsa Okan hoca 5 yıllık sözleşme mi yapar?" (A Spor)

Torpilli falan değil de bizim ülkede torpil olayı çok olduğu için extra bir şey göstermediği için direkt torpil etiketi yemiştir çocuk. yuhulama olayı ise fiyaskoydu. her şeyin bir yeri var.

Beklentimin çok gerisinde ama ıslıklanması yanlış. Bu çocuğun suçu varsa o da çalışmamak olabilir en fazla, onu da bilemeyiz.

Hamza’yı da beğenmezdim ama u19 kategorilerinde coşuyordu o da istatistiklerde

Dün Yunus için de FTnin torpillisi deniyordu, bu yaklaşımlarla mücadele etmek mümkün değil.

torpile tepki olacaksa yönetime veya en kötü Ayhan Akman'a olmaliydi. 18 yasindaki cocugun ne sucu var ya?

Babasının futbolcu olması yada iyi bir oyuncu olması çocuğunun da iyi bir oyuncu olacağı anlamına gelmiyor.
Baba parası ve baba torpili ile alt yapıdan bizde oyuncu çıkmaz.
Alt yapıdan oyuncu çıkmaz demiyorum,torpil ile olmaz.
Yetenek ayrı bir konu, Yunus Akgün birde Arda Turan.

Ekol TV'ye konuşan Okan Buruk, yaşanan ıslıklama olayıyla ilgili, "Efe'nin (Akman) ıslıklandığını duymadım. Program uzadığı için benzer tepkiler herkese oldu. Şampiyonluk kutlamasında bir futbolcunun ıslıklanacağını düşünmüyorum. O kadar da akıl tutulması yaşanmış olamaz herhâlde.' dedi.

1748377784319.webp

'ROMA BİZE EFE AKMAN'I SORDU'​

Serie A devi Roma'nın Galatasaray'ın Zaniolo transferi döneminde kendilerinden Efe Akman'ı istediklerini dile getirerek, 'Biz Roma'dan Zaniolo'yu alırken, Roma bize ilk olarak Efe Akman'ı sordu. 'İlk satın alma hakkını bize verin.' dediler.' şeklinde konuştu.

'ÜÇ KİŞİ YAZIYOR DİĞERLERİ ETKİLENİYOR'​

Yaşanan tatsız olayın sosyal medya etkisiyle olduğunu dile getiren Buruk, 'Yeteneği ve başarısı olmayan biri burada yer alamaz. Maalesef bu durum, sosyal medya etkisiyle yaşanıyor. Üç kişi yazıyor, diğerleri onlardan etkileniyor." yorumunu yaptı.

Bu olay Uğur Karakullukçu'nun bir programında torpil imasında bulunmasıyla köpürdü. Hatta Ayhan Akman programa bağlanıp açıklama yapmak zorunda kaldı. Olay bu noktaya kadar geldi.

zenginin çocuğundan nadiren topçu olur bunlar el bebek gül bebek büyütülüyor yırtıklık olmuyor dirayet olmuyor. Efe'de yetenek var ama hırs ve özgüven eksik.

Basaksehir macinda tribunler gönlünü alır bence

Hocamız ve kaptanlarmız gerekeni yapıp 11e aldıracaktır, arzu eden dayak yemek karşılığında rams parkta ıslıklasın

Geri
Üst Alt