Florentino'yu da alsaydınız bari. Eğer bir yere vermedilerse işimize çok yarardı.
Sırada 6 numaraya Florentino olsun, orta sahamızın bayağı çehresi değişir. Sezon boyunca Berkan & Taylan hatta son maçta Alpaslan PvA oynadı orta saha ikilisinde

Şimdi Gedson ve Florentino çekilirse ordan :sneaky:

Baydan bu konuda beklentim vardı ama çocuğun 50 fırın ekmek yemesi lazım. Fuleli de olur dediğin gibi kerem yaratıcılık konusunda baya geliştirdi kendi
Barış Alper ilk defa futbol oynuyormuş gibi oynuyor. öyle acemi görünüyor.

Nekadar yetenekli olursan ol mental acidan güçlü değilsen hicbirsey degilsin

Acaba Torrent okey verdi mi Gedson veya Barkley için. Yoksa Belmas kafasına göre mi takılıyor

Gedson bir yıldız değil. Bize lazım olan takım oyuncusu. Sosyal medyadaki star algısı beni korkutuyor. Yine olumlu bir şey olağanüstü bir şeymiş gibi ele alınıyor.

Gedson bir yıldız değil. Bize lazım olan takım oyuncusu. Sosyal medyadaki star algısı beni korkutuyor. Yine olumlu bir şey olağanüstü bir şeymiş gibi ele alınıyor.
Gedson henüz son formuna ulaşmadı bence. Bizim için işin defansif kısmını çözecek adam şu an ama hücumda da çok etkili bir herif olabilir ileride.

işte bu

o_ENiD.gif

Gedson henüz son formuna ulaşmadı bence. Bizim için işin defansif kısmını çözecek adam şu an ama hücumda da çok etkili bir herif olabilir ileride.
Katılıyorum. Yanına Göztepe'deki Obinna tarzı hem teknik, hem süpürücü bir isimle çağ atlarız. Diawara'yı izlemedim ama o profil biriyse çok şey değişir diye düşünüyorum. Bu durumda Okan'ın geri gelmesi veya Sinan Bolat şart gibi oluyor ama.

Geri
Üst Alt