işte bu

o_ENiD.gif
Niye böyle bi sahne var yaw ;D

Sanmıyorum Fatih hoca Benfica ile anlaştı diye duymuştum, Kar tatilin bitmesini bekliyormuş.kızı salmamıştır

Nihayet. Hayırlı olsun. İyi, yerinde, doğru ve gerekli aynı zamanda da olması elzem bir transferdi. Mutlu oldum. 🌞

Uzun yıllar sonra çok kaliteli bir teknik heyetimiz oldu gibi ama bu sefer de para yok.
Madem böyle bir ekibi kurabilecektin, sezon başında neden FT ile başlayıp 20 kusur milyonu boşa harcattın be adam.

Uzun yıllar sonra çok kaliteli bir teknik heyetimiz oldu gibi ama bu sefer de para yok.
Madem böyle bir ekibi kurabilecektin, sezon başında neden FT ile başlayıp 20 kusur milyonu boşa harcattın be adam.
Neyin kalitesinden bahsediyorsun Alpaslan ve Anolt ile ortasaha cikan adamin ekibi mi kaliteli birakin bu isleri.

Neyin kalitesinden bahsediyorsun Alpaslan ve Anolt ile ortasaha cikan adamin ekibi mi kaliteli birakin bu isleri.
Düşünce ve uygulama fena değildi. Böyle radikal şeyleri deneyen ekipler değerlidir. Çalışmayan sistemi tekrar edenler ise gelişime kapalıdır. Zamanında Philip Lahm'da yaptıkları gibi PvA'yı orada o günlük denemesi normaldi.

Düşünce ve uygulama fena değildi. Böyle radikal şeyleri deneyen ekipler değerlidir. Çalışmayan sistemi tekrar edenler ise gelişime kapalıdır. Zamanında Philip Lahm'da yaptıkları gibi PvA'yı orada o günlük denemesi normaldi.
Lahm'la PVA bir mi yahu ? Lahm'ı deneme sebepleri saha içi görüşünün inanılmaz derecede iyi olması. Yokluktan da denenmedi orada baya baya Pep koydu. Hatta çalıştığım en zeki topçu dedi. PVA'da hangisi var bunların ? Normal falan değildi o deneme , hele Alpaslan'ı oraya koymak komedi işler.

Geri
Üst Alt