- 26 Kasım 2012
- 179.230
- 241.351
- 5.688
Herkezin bunu kurtarici gormeside ilginc![]()
BUyur kardeş biR şey mi dedin? beğenmediğin neydi mesajlarımızla ilgili..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkezin bunu kurtarici gormeside ilginc![]()
Lahm'la PVA bir mi yahu ? Lahm'ı deneme sebepleri saha içi görüşünün inanılmaz derecede iyi olması. Yokluktan da denenmedi orada baya baya Pep koydu. Hatta çalıştığım en zeki topçu dedi. PVA'da hangisi var bunların ? Normal falan değildi o deneme , hele Alpaslan'ı oraya koymak komedi işler.
PvA kadar beli hızlı dönen, çabuk ve dikine paslar atabilen başka oyuncu yok kadroda. Sürekli topu oyuna sokarken Alpaslan'la çapraz koşu atıp topu PvA aldı ve dikine toplarla baskıyı kırmaya çalıştı. Bir yere kadar oldu ama sonra dağıldı Alpaslan zaten.Lahm'la PVA bir mi yahu ? Lahm'ı deneme sebepleri saha içi görüşünün inanılmaz derecede iyi olması. Yokluktan da denenmedi orada baya baya Pep koydu. Hatta çalıştığım en zeki topçu dedi. PVA'da hangisi var bunların ? Normal falan değildi o deneme , hele Alpaslan'ı oraya koymak komedi işler.
Bu arada o tercihler arasında en normali Alpaslan Öztürk tercihiydi bence. Adam yıllarca ön libero oynadı. Belki kariyerinde en çok oynadığı mevkidir defans önü. Son birkaç yıldır stoper oynuyor Alpaslan. İki mevki için de bizim seviyemizden çok uzakta orası ayrı bir konu tabii ki.Lahm'la PVA bir mi yahu ? Lahm'ı deneme sebepleri saha içi görüşünün inanılmaz derecede iyi olması. Yokluktan da denenmedi orada baya baya Pep koydu. Hatta çalıştığım en zeki topçu dedi. PVA'da hangisi var bunların ? Normal falan değildi o deneme , hele Alpaslan'ı oraya koymak komedi işler.
Birde solbakken ve dovbyk. 6 aylik barcanin kalecisi ama en azindan diawara gibi 6 no.Diawara da lzm
Ayak kalitesi ve hocanın kafasındaki oyun açısından söyledim onu ya. Yoksa topun arkasında beklersin Alpaslan ile çok defo göstermez ama topla çıkayım dersen geçmiş olsun.Bu arada o tercihler arasında en normali Alpaslan Öztürk tercihiydi bence. Adam yıllarca ön libero oynadı. Belki kariyerinde en çok oynadığı mevkidir defans önü. Son birkaç yıldır stoper oynuyor Alpaslan. İki mevki için de bizim seviyemizden çok uzakta orası ayrı bir konu tabii ki.
Ayak kalitesi bariz zayıf ve tempolu bek olarak iş yapmış EPL'de. O mevki için oyun zekası ve ayak kalitesi ön koşul bence , iki konuda da zayıf PVA. Mevkisi için kötü bir adam değil kesinlikle ama mümkün değil defansın önünde 360 derece oynatıp verim almak. Alamadık da zaten.PvA kadar beli hızlı dönen, çabuk ve dikine paslar atabilen başka oyuncu yok kadroda. Sürekli topu oyuna sokarken Alpaslan'la çapraz koşu atıp topu PvA aldı ve dikine toplarla baskıyı kırmaya çalıştı. Bir yere kadar oldu ama sonra dağıldı Alpaslan zaten.
Terim varsa gelmem demis diye duydumTerim’in gönderildiğinden haberi vardır inş
Ne bileyim renktaş gelip de göremezse ağlamasın.Terim varsa gelmem demis diye duydum
O yuzden gecikti
Hadi pva sana katilayim ama Alpaslan gibi bir takozu oraya koymak cok sacma bi hamleDüşünce ve uygulama fena değildi. Böyle radikal şeyleri deneyen ekipler değerlidir. Çalışmayan sistemi tekrar edenler ise gelişime kapalıdır. Zamanında Philip Lahm'da yaptıkları gibi PvA'yı orada o günlük denemesi normaldi.
Alpaslan bence Galatasaray rotasyonunda olmaması gereken bir adam zaten.Hadi pva sana katilayim ama Alpaslan gibi bir takozu oraya koymak cok sacma bi hamle
Aynen aynen, katılıyorum. Sadece bilgi olsun diye yazmak istedim.Ayak kalitesi ve hocanın kafasındaki oyun açısından söyledim onu ya. Yoksa topun arkasında beklersin Alpaslan ile çok defo göstermez ama topla çıkayım dersen geçmiş olsun.