Burda sürekli oynayip basari saglarsa kalmak isteyecektir örnegin onye veya melo.
Gidip oralarda adaletsiz tdlerin sayesinde yedek kalacagina burda kral olur.

Hocam mesele o değil ya, ozan sosa mesut vs. bir çok benzer adamları var. Oynar oynamaz beni ilgilendirmiyor artık.
Tek bir adamın peşine takılıyoruz, kışın olursa 1 ay yazın olursa 2 ay adamın transfer her gün gerçekleşiyor basında. Sonra bakıyosun son haftada hop bir pürüz çıkmış, yerine ikame ya boş adam geliyor ya hiç kimse gelmiyor. Ya da dile düşüyosun salakça hamlelerle. Tiyatro gibi hiç şaşmıyor.

Bize gerçekten lazım bi adamdı bu. Madem ilgileniyosun gizliden yürüt piyasa yokla, olup olmayacağı az çok kestirilir işin. Yönünü değiştir, alternatiflerle yeni bir hamle yaparsın. Ama yok yani illa içine edecekler.

Sonuç fb maçına orta sahasız çıkacağız.

Ya irfan bire bir Gedson rolunde oyuncu. 1 e 1 hemde.

Irfan isi gidince cat diye bu adam nasil alindi plan yoksa?

Plan cok net fenerin elindeki butceyi seksenyedinci 8 numarali oyuncuya harcatmakti.

Gedson ile irfani kiyaslayacak halimiz yok.

1.5 yıllık olması lazım elimizde bir opsiyon olmalı en kötü 1 yıl uzatmaya dair.

Mesele dilleme ya da para değil ki, sen çiçekle çikolatayla gidip son gün fenerin parayı basana kadar masaya vurup kalkmazsan, dile düşersin.
Madem paran yok hocana niye açıklama yaptırtıyorsun da piyasayı kızıştırıyorsun derler.
Memnun değilim açıkçası.
Gedson iyi transfer okey ama 6 aylık gelmesi -ki söylenenler hep o yönde- soru işareti, sürekli olarak günü kurtaracak hamleler yapılıyor. Bu da plansız,programsız profesyonel olmayan bir yönetim şekli. Covid meselesi de acayip can sıkıcı, fener maçında ve önümüzdeki 3-4 maçta yarıştan kopabilecek duruma girilirse sonra oynasa nolacak? Ben fenere kaybetmek istemiyorum ileriki haftada.

Transferde sürekli olarak bi uyuşukluk ve pürüzlü durumlar yaşanıyor, son gün transferlerinin kaç tanesi başarılı son dönemde yaptıklarımızın? Transfer olmayacaksa durum kötü ben yapamıyorum arkadaş de çık. Bi hafta küfür yersin eyvallah ama böyle küçültmezsin adını.

Döviz-TL farkı bu kadar açılınca son güne kadar pazarlık yapmak biraz kaçınılmaz oluyor. Hakitaten artık her kuruş çok değerli. Gerçi biz ezelden beri transferleri son gün, son dakikaya bırakırız orası ayrı da bu dönemde ben buna kızmıyorum.

İstersin alamazsın bazen transferde olabilir, en azından bu sefer kazık yemedik. Yine birileri yardım etti bunlara bu transferde, başkanları cebinden ödedi ya da. Cebinden koyduğu parayı kendi kulübün hissesini 1 ayda 5 liradan 50 liraya çıkartarak fazlasıyla kazanıyor zaten.

Bu sene her türlü dalavereyi, pisliği yapıyorlar hem de aleni olarak. TFF, hakemler hepsi tam destek veriyor. Fenerin 50 puanının silinmesi lazım yoksa, fenerde bonservise 7 milyon verecek para mı var? Nerede kaldı harcama limiti?

Acun, Rıdvan, Emre’nin kime yakın olduğu da malum.

Ya irfan bire bir Gedson rolunde oyuncu. 1 e 1 hemde.

Irfan isi gidince cat diye bu adam nasil alindi plan yoksa?

Plan cok net fenerin elindeki butceyi seksenyedinci 8 numarali oyuncuya harcatmakti.

Gedson ile irfani kiyaslayacak halimiz yok.
Şu dediğini hiç zannetmiyorum. Yönetimin çapsızlığı bence ama işimize gelmiş oldu. Zaten bu pandemi döneminde euro bazında 10+ bonuslar vermek ağır aptallıktır. Balık baştan kokar hesabı, şunu veriyoruz kardeşim veriyor musun, evet-hayır alır kalkarsın masadan. Denilen gibi 7,5+linnes bile fazlaydı eğer teklifimiz vardıysa.

Gedson avrupanın parlak gençlerinden, bizim maçta dahi elek ettiydi bizim kalburüstü topçuları. Elbetteki klasman farkı var sevindirici bir yanıt oldu ama inşallah 1.5 seneliktir.

Şu dediğini hiç zannetmiyorum. Yönetimin çapsızlığı bence ama işimize gelmiş oldu. Zaten bu pandemi döneminde euro bazında 10+ bonuslar vermek ağır aptallıktır. Balık baştan kokar hesabı, şunu veriyoruz kardeşim veriyor musun, evet-hayır alır kalkarsın masadan. Denilen gibi 7,5+linnes bile fazlaydı eğer teklifimiz vardıysa.

Gedson avrupanın parlak gençlerinden, bizim maçta dahi elek ettiydi bizim kalburüstü topçuları. Elbetteki klasman farkı var sevindirici bir yanıt oldu ama inşallah 1.5 seneliktir.

İyi de bizim son dakikaya kadar işin içinde kalmamız neye sebep oldu?
Fenerin Galatasaray kompleksinin tetiklenmesine..

Böylelikle en ağır şartlarda kabul ettiler.

Biz transferden masadan kalksak 5 milyona alırlardı..Ya da almazlardı..

Ndiaye ile Fernando'yu düğümlediği gün aydınlanma olmuştu bende ya millet çoluk çocukla bizim 3 milyonlukları rezil ediyor diye. Uzun süredir bu kadar sevindiğim bir transfer olmamıştı hayırlı olsun.

Sözleşme süresine takık bir haldeyim hala. +1 opsiyon olmazsa ciddi hayal kırıklığı yaşayacağım.

İyi de bizim son dakikaya kadar işin içinde kalmamız neye sebep oldu?
Fenerin Galatasaray kompleksinin tetiklenmesine..

Böylelikle en ağır şartlarda kabul ettiler.

Biz transferden masadan kalksak 5 milyona alırlardı..Ya da almazlardı..
Üstat en başta işi medyaya yansıtmamızın hata olduğunu düşünüyorum, fenerin almış olması hayırlı hayırsız olması beni ırgalamaz artık. Fatih hocam gerçekten istemiş transferi belli. Başkan sürekli hocamızla içli dışlıyız diyor, hallet sessiz sedasız millet KAP yazısından öğrensin.
Bizim fenervari işlere girmemiz kendimizi küçültür. Bunu başarı olarak görmüyorum. Kendi hasetliklerinden b*klarında boğulsunlar. Yönetiminden, bağlantılarına kadar iğrenç bir kulüp. Kulüplerinin amacı şampiyon olmak vs. değil zaten belli.

Kulübün kendi idesinden sapmayalım. Avrupa bizim hedefimiz. Mahalle maçındaki şampiyonlukları saydırma mentalitesindeki kulüple neyin kavgasını edeceğiz?

Üstat en başta işi medyaya yansıtmamızın hata olduğunu düşünüyorum, fenerin almış olması hayırlı hayırsız olması beni ırgalamaz artık. Fatih hocam gerçekten istemiş transferi belli. Başkan sürekli hocamızla içli dışlıyız diyor, hallet sessiz sedasız millet KAP yazısından öğrensin.
Bizim fenervari işlere girmemiz kendimizi küçültür. Bunu başarı olarak görmüyorum. Kendi hasetliklerinden b*klarında boğulsunlar. Yönetiminden, bağlantılarına kadar iğrenç bir kulüp. Kulüplerinin amacı şampiyon olmak vs. değil zaten belli.

Kulübün kendi idesinden sapmayalım. Avrupa bizim hedefimiz. Mahalle maçındaki şampiyonlukları saydırma mentalitesindeki kulüple neyin kavgasını edeceğiz?
Fatih hocanın istediği çok net ortada bence de, katılıyorum.

Ama Türkiye'de maalesef hele böyle bilinen oyuncuları gizli bitirmenin imkanı yok. Sen sızdırmazsın ama karşı taraf anında Galatasaray - Fenerbahçe çekişmesinden kazanç elde edeceğini bildiği için sızdırır. Satıcı taraf cebine bakıyor, olaya iki kulübü de dahil ederse o fiyatın yükseleceğini biliyor. Tavrımız böyle transferlerde net olmalı ve taraftar ile paylaşılmalı ki taraftarın da içi rahat etsin. Bizim son teklifimiz şu kadar bunun da üstüne çıkmayacağız dersen karşı tarafın taraftarı da keriz yerine konulmamak için üstü her teklifte problem çıkartacaktır. Keşke dediğiniz gibi sessizce bitebilse transferler ama bu nedenden dolayı imkansız gibi bir şey bence.

Burda yapılan test noldu acaba negatife dönmüş mü yoksa pozitif mi hala

Geri
Üst Alt