Attığı golde Mohamed'in sağ bacağına bakın. :asd: Bayılıyorum böyle reaksiyon veren sporculara. Hırs, istek, inanmışlık o bacağı öyle hareket ettiriyor. Sen, ben, taraftar nasıl o an o refleksi gösteriyorsak Mohamed'de aynı hisleri yaşıyor, aynı refleksi gösteriyor. Nice böyle sporcuları takımımızda görürüz umarım.

Ekli dosyayı görüntüle 114108
Ekli dosyayı görüntüle 114110
Ekli dosyayı görüntüle 114107
Mohamet daki okay çok farklı.
Ismi tanınmıyor, Egypt Ligi'nde oynuyorsun.

Galatasaray'a gerçek saygı duyuyor, bazı çakma Yıldızlar gibi küçük görmüyor takımı ve camia yi.

Ayrıca çocukta karakteri yapısı ile baya hırslı ve mücadeleci. Tam Terim'in sevdiği Elmander, Sörloth gibi..

muhammet veya bunun yaptigi baslangici özil yapmis olsaydi peygamber ilan ederlerdi onu
tayyip bizzat gelip tebrik ederdi mactan sonra

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
yine yanilmadik ridvan fena yalamis bugün

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Attığı golde Mohamed'in sağ bacağına bakın. :asd: Bayılıyorum böyle reaksiyon veren sporculara. Hırs, istek, inanmışlık o bacağı öyle hareket ettiriyor. Sen, ben, taraftar nasıl o an o refleksi gösteriyorsak Mohamed'de aynı hisleri yaşıyor, aynı refleksi gösteriyor. Nice böyle sporcuları takımımızda görürüz umarım.

By detail

Iyi yakalamissin

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim sirf anlamadigim madem Tottenhamda olmadi birseyler ters gitti Benfica neden geri cagirip faydalanmaya calismadi neden direk devam postaladi
Var birseyler ama ney
Umarim form tutup ligi donunda sallar cok yetenekli

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu düşünce bence yanlış. Bu tür takımlar sırf oyuncu geldi diye takıma monte edelim diyen takımlar değil. Bizdeki performansına göre seneye takımda olup olmayacagini belli ederler. bize gondermeselerdi takımdaki ilk 11 ve yerine girecek oyuncular zaten bellidir benficada

Beni yanıltmayan bir diğer oyuncu, bugün de en az 45 dk bekliyorum

Bugünkü maçta 30 metreden gol atacak adamımız...

Bu maç çok kriter değil tabii ki adamın dribling yeteneğini topla ilişkisini mi konuşalım şu zeminde ? ama oyunun iki yönünde de var çok hareketli kondisyonu çok yüksek belli ki

Biraz risk oldu bu sahada ama belhanda gevsegiyle cikilmaz bu sahaya

Simdi bu adarm formda değilken bu halde. Onun yerine alın belhandayı koyun ne halde olurdu onun bolgesi. Belhanda yaslandı ve mac seciyor yoksa onunda potansiyelini biliyoruz.

Iyi basiyor bu cocuk. eli belinde gezmiyor bazilari gibi.

Top rakipte iken müthiş pres yapmakta
İyi

aşırı dinamik takıma hareket getiriyor

Geri
Üst Alt