bizde tutarsa bu adamı en iyi ihtimalle anca tekrar kiralarız

bunun içinde bu tarz diyaloglar yakınlıklar çok önemli ki havalimanında sabahlasın

Geçen Benfica'yı izledim de bunun yerine Adel oynuyor, tekniği daha iyi olsa da 30+ oldu artık, garip kulüp cidden napıyorlarsa oyuncular hep ayrılmak istiyor.

Talisca'da da benzer durum vardı.

bu işler öyle daha bonservisini alcaz demekle felan olmuyor.

anca melo gibi sözleşme bitimine 1 yıl kalana kadar kiralayıp, son yıl 10 civarına felan bitirebiliriz. eğer bizde iyi oynarsa, sözleşme sonunu bekleme gibi bir durumumuz olmaz. akbaba gibi çökerler üstüne çocuğun..

Momahed-Sörloth ikilisi nasıl birşey olurdu acaba..
ezgif-3-1905800a38c8.gif

Portekizli oyuncu, Galatasaray'a transfer süreciyle ilgili soruya, "Galatasaray'a gelerek çok doğru bir seçim yaptım, çok mutluyum. Bir adaptasyon süreci var, onu da hemen atlatıp, o şekilde devam etmek istiyorum." şeklinde cevap verdi.

Satış alma fiyatı neydi tekrar ..?

Portekizli oyuncu, Galatasaray'a transfer süreciyle ilgili soruya, "Galatasaray'a gelerek çok doğru bir seçim yaptım, çok mutluyum. Bir adaptasyon süreci var, onu da hemen atlatıp, o şekilde devam etmek istiyorum." şeklinde cevap verdi.

Satış alma fiyatı neydi tekrar ..?
gündemi neden bu kadar geriden takip ediyorsun

Luyindamayı 15 civarı satıp o parayla iyi bir pazarlıkla ikna edebiliriz şampiyonlar ligi bonusu şampiyonluk bonusu sonraki kardan pay vs. gibi 20 milyonu bulacak teklifle alabiliriz

Stoper içinde yaz ayında ciddi stoperler boşa çıkacak Jerome Boateng,Saiss,Dragovic gibi

Renkdaşlar bir şey soracağım Gedson bizim seviyemiz için çok iyi bir oyuncu ve çok fayda sağlayacaktır eminim. Aklıma şöyle bir şey takıldı. Benfica Ferro, Gedson, Florentino gibi potansiyelli oyuncuları hep kiraladı. Belki de bir kaçı tapusuyla gidecek. Acaba neden böyle bir politika izliyorlar bilgisi olan var mı? Çünkü bu giden adamların yerine de defansa 30 yaş üstü oyuncular, orta sahaya da Gedson ile Florentino’dan bence daha az potansiyeli olan Weigl ile Wallshmitd’i aldılar. Yani bana çok mantıksız geliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Renkdaşlar bir şey soracağım Gedson bizim seviyemiz için çok iyi bir oyuncu ve çok fayda sağlayacaktır eminim. Aklıma şöyle bir şey takıldı. Benfica Ferro, Gedson, Florentino gibi potansiyelli oyuncuları hep kiraladı. Belki de bir kaçı tapusuyla gidecek. Acaba neden böyle bir politika izliyorlar bilgisi olan var mı? Çünkü bu giden adamların yerine de defansa 30 yaş üstü oyuncular, orta sahaya da Gedson ile Florentino’dan bence daha az potansiyeli olan Weigl ile Wallshmitd’i aldılar. Yani bana çok mantıksız geliyor.

Oyuncular mutlu değil, takımla sorun yaşadılar. Ferro zaten kesildi takımdan.

Florentino için girişimimiz olduğu söylendi. Bence Gedson olmazsa sene sonu alınabilir.

Gedson dan daha çok beğenmiştim onu bizim maçlarda. Tam ihtiyacımız olan pozisyonda da oynuyor.
Monaco aldı ve hiç kullanmıyor, sezon sonunda deneriz de olur mu bilemiyorum.

Gedson, Florentino, Ferro üçlüsünü tapusuyla alsak Türk futbolunda büyük kırılma olurdu, Avrupa'nın algısı değişirdi.

Geri
Üst Alt