- 27 Ocak 2010
- 59.367
- 30.970
- 3.523
trye hakan ünsaldan sonra gelmiş en iyi travelacı
3.de ümit ozat
başkada yok zaten
3.de ümit ozat
başkada yok zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
trye hakan ünsaldan sonra gelmiş en iyi travelacı
3.de ümit ozat
başkada yok zaten
yokQuaresma?
1 numara asil dunyada Quaresma o konuda.yok
olan hepsini saydım zaten
Bence Hatay maçında stoper oynadıktan sonra Gedson Karagümrük maçıyla öyle bir çıkış yaptı ki son 7-8 maçlık süreçte ligin en iyi oyuncusu diyebilirim sadece arada 55. dakikada sakatlanıp çıktığı Trabzon maçı vardı ki onda 90 dakika sahada kalabilse muhakkak o maça da etkisi dokunurdubeIN Sports'a gore macin en iyisiydi.
Ilk gunden beri belli ediyodu zaten, dogru duzgun "futbolu" izleyen biri fark ederdi eksikligine ragmen (2 tam sezondur 10 maci yok adamin) ligin ustunde bir oyuncu ve unutmadan orta sahada kismen yalniz (Taylan idare ediyor). Ama almamiz cok dusuk ihtimal.. En azindan 1 sene daha kiralanmali..Yeni yönetimin ilk icraatı Gedson'u bir şekilde ya kiralamak ya da almak olmalı
Adamda dripling var top kapma var asist yapabiliyor süt çekebiliyor. Tam bir orta saha. Oyun stilini beğeniyorum. 1 sene daha bizde kalmali
Adam geçen dripling yapan adamlar lazım. Ayağına top bekleyenlerin tarihi gecti+ skill hareketleriu cok yerinde. Ilk yarida uc bjk'li arasindan basit bir ayak feyki ile topu alip bizi 3.bolge de tuttu.. Bunlar ufak nuanslar degil bu tip maclarda cok kiymetli. Yoksa duvar gibi at topu sana (stoperine) geri gelsin, sonunda golu yersin.. Neyse, teknik kalitemizi yukselten bir isim. Ancak uzucu iste, Belhanda + Feghouli 30m Euro'dan fazla verildi.. Simdi o paralar hayal..
2 maç sonra gidiyor böyle olmamalıydıSahada en çok sorumluluk alan oyuncu açık ara. İlk 2 golde de direkt payı var zaten.
Yanında pasör biri olsa daha da çok katkı verir.
Ghezzal'den iki kez top alışı çok şahaneydi, rakip oyuncular da dinamoluğunu farketmiştir.
Statta izlemek isterdim, özellikle topsuz alan davranışlarını gözlemlemek için.
Sahada en çok sorumluluk alan oyuncu açık ara. İlk 2 golde de direkt payı var zaten.
Yanında pasör biri olsa daha da çok katkı verir.
Ghezzal'den iki kez top alışı çok şahaneydi, rakip oyuncular da dinamoluğunu farketmiştir.
Statta izlemek isterdim, özellikle topsuz alan davranışlarını gözlemlemek için.