83. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkçe şarkı bayaa varmış bu playlistte :)

Puanlarınızı 03.02.2016 en geç Saat 19:00' a kadar bana göndermeniz gerekmektedir!

Genel olarak konuşacak olursam benim açımdan tarihi bir oylama olabilir. :D

Liste fena değil.

ÖNEMLİ: PlayList yayınladıktan 1 saat sonra punlarınızı göndermeye başlayın. Şarkıların tamamını dinleyelim.

Şunuda yazayımda, ilk sayfayı okumayan arkadaşlar var.

Erman Türker agabey birtane hamza hocanin avatari ayarlarmisin benim icin benim avatar cok kotu gorunuyor cozunurlugu sen iyi ayarliyorsun rica etsem.

Bende geldim. Varsa yer 25 kişilik yapalım. Şarkım hazırdır.

ÖNEMLİ: PlayList yayınladıktan 1 saat sonra punlarınızı göndermeye başlayın. Şarkıların tamamını dinleyelim.

Şunuda yazayımda, ilk sayfayı okumayan arkadaşlar var.

232132148 kez yazılmasına rağmen hala yolluyorlar demek enteresan :)

Gerçi şimdi yollayan 1 saat sonra yollasa da bir şey değişmeyecek ki.

Belli ki bu puan yollayanlar kimlerse dinlemeden puanlamayı planlamışlar bir kere...

Hayır dinlemeyeceksin niye katılıyorsun, katılıyorsun niye dinlemiyorsun... Hayret ya...

Tamam da armadas, zaten hepsi bilindik sarki, neyin 1 saatini bekleyelim, ayrica bu sacma sapan kurali kim koydu yahu :asd:

Toronto en iyi sehirlerinden abi bu kis zaten sanki yaz gibi iceride yaniyoruz resmen.

Tabi o Kanada standartlarına göre öyle, yoksa pek çok kişi için g.t dondurucu bir hava vardır orada :D +2 +5 arası pek sıcak sayılmaz.

Ankara son yıllarda iyice bozdu, hiç memnun değilim havasından... Kışın -20, 25'leri görüyoruz (hissedilen) yazın ise +40'ları... Soğuğu sevdiğim için kışın pek problem olmuyor ama yazları çok sıkıntılı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt