- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
Ben iyim cok sukur tesekkur ederim seni sormali. Kanada super abi burda hic kis yok bir damla kar yagmadi ama bol bol yagmur yagiyor ve hava sicakligi +7 lerde super yani.![]()
Kanada dediğin koca ülke la

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben iyim cok sukur tesekkur ederim seni sormali. Kanada super abi burda hic kis yok bir damla kar yagmadi ama bol bol yagmur yagiyor ve hava sicakligi +7 lerde super yani.![]()
Toronto'dayim agabeyKanada dediğin koca ülke laSen hangi şehirdesin ?
Cok sevdim bu playlisti puan verecegim sarkilar cok bu yuzden cok kolay olacak puanlama.![]()
Cok soylediler ama nafile vicdansiz admin bu yuzden rutbemi dusurdu ama yine yilmadim Hamza hocam baskadir abiO avatarı değiştirmen gerektiği daha önce çokca söylenmiştir zaten Tuncay. Bir de ben söyleyeyim.![]()
Bende ondan diyorum ya cok kolay olacak ama simdi o sarkilarin siralamalari zor olur cok varlarAlt alta sırala.
Bitiyor zaten puanlar.![]()
Toronto'dayim agabey![]()
Toronto en iyi sehirlerinden abi bu kis zaten sanki yaz gibi iceride yaniyoruz resmen.Hakikaten müthişmiş Toronto'nun havası... Yazın 30'ları görmüyormuş 24-27 arası, kışın ise genelde 0 --- +7 arası.
@Şükrü ERDEN olum şarkıcı adı verme. Yasak la. Sonra milletin vereceği varsa da vermiyor.
. Okuyunca kendimi tutamadim. Affeyle
ÖNEMLİ: PlayList yayınladıktan 1 saat sonra punlarınızı göndermeye başlayın. Şarkıların tamamını dinleyelim.
Şunuda yazayımda, ilk sayfayı okumayan arkadaşlar var.
Toronto en iyi sehirlerinden abi bu kis zaten sanki yaz gibi iceride yaniyoruz resmen.