83. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi o Kanada standartlarına göre öyle, yoksa pek çok kişi için g.t dondurucu bir hava vardır orada :D +2 +5 arası pek sıcak sayılmaz.

Ankara son yıllarda iyice bozdu, hiç memnun değilim havasından... Kışın -20, 25'leri görüyoruz (hissedilen) yazın ise +40'ları... Soğuğu sevdiğim için kışın pek problem olmuyor ama yazları çok sıkıntılı...
O zaman senin yerin tam burasi fazla sicagi sevmiyenler icin bulunmaz bir yer.

Yasin Şimşek'in attığı şarkıyı merak ediyorum :D

Liste güzel, katılmayı düşündüğüm 2 şarkı var listede, onları da sıralarım 12-10 diye.

Listeye şöyle bir baktım da listemden şarkı var ve neden orada olduğunu tahmin edebiliyorum.

Listede yasaklı var bu arada.

Benim katıldığım bir şarkı yasaklı listesine işlenmemiş.

Oooo Eray Bey hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :D Nerelerdesiniz yahu sizi sormalı?

Ohooo heykel mi kaldı yahu :D

Erman mesela sen gittiğinden beri 300'den fazla avatar değiştirmiştir, mention attığın diğer kişiler aynen sabit duruyor, eski kafalı zaten onlar 2016'da zeytinyağlı sabun kullanan tipler. :D
Külliyen yalan kuru iftira :asd22: Hem mis gibi Metin Oktay avatarı gönderdim sana kardeşim daha ne yapayım :D

Erman teknik ekip, ama sadece kendine teknik. Keyfine göre avatar değiştirip, büyütüyor.:D
Bu da külliyen yalan :D Mehmet Arslaner ve Ozan Tokgöz'ün avatarlarını kendi fotoşokumla güncelledim hamdolsun :H

Ovvvvv çok sert :asd22:
@Aslan Türkoğlu

Erman Türker (temsili)
Muhahhahahhahah :D :D

@Erman Türker agabey birtane hamza hocanin avatari ayarlarmisin benim icin benim avatar cok kotu gorunuyor cozunurlugu sen iyi ayarliyorsun rica etsem.
Jnyddj.jpg

Listede yasaklı var bu arada.

Benim katıldığım bir şarkı yasaklı listesine işlenmemiş.

Gözden kaçmış demek. Yasakli liste en son ne zaman güncellendi bilmiyorum açıkçası.

Bakalım senin sıralamadan daha mi iyi yapacak yoksa daha mi kötü:)

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Playlist beğenildi mi?

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoşbulduk Erman. Dedikodunu yaptık, kusura bakma. Aslında öyle yazmak istememiştim.:D
Mehmet ile biraraya geldiniz mi böyle oluyor ve frekansınız değişiyor nedense :D Hadi Mehmet'in Evanescence veya Amy Lee'den dolayı bir yarası var onu anlıyorum ama sen neden böylesin hocam :D :D

Mehmet ile biraraya geldiniz mi böyle oluyor ve frekansınız değişiyor nedense :D Hadi Mehmet'in Evanescence veya Amy Lee'den dolayı bir yarası var onu anlıyorum ama sen neden böylesin hocam :D :D

Vallahi nedenini bilmiyorum ama her şey spontane gelişiyor. Bir özçekim yaşıyorum bu konuda.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt