83. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban !

Beyler 24 yarışmalık ilk 10 yapacak şarkılarımı belirledim o piti piti yaparak atacağım aralarından. :D

Tam bir müzik ziyafeti hepsi de.

Şimdiye kadar şampiyon olan şarkılarımın çoğundan daha kaliteli eserler.

Haftaya da olursun. :D

Yalnız tam senlik 3 adet şarkım var. Gerçi bunlar benlik de. :D

Haftada 1 katılma kararı aldım, fazlası beni sıkıyor, listeyi tamamen dinleyesim bile gelmiyor, o yüzden katılmayacağım, haftaya benim katılacağım yarışmalara sakla sen o şarkıları :)

Eger elimdeki sarki ilk 3 de yer almazsa stratejinin babasini yaptiginizin kaniti olacaktir bu.

Haftada 1 katılma kararı aldım, fazlası beni sıkıyor, listeyi tamamen dinleyesim bile gelmiyor, o yüzden katılmayacağım, haftaya benim katılacağım yarışmalara sakla sen o şarkıları :)

Valla çoğu da öyle. :D

Biri bayağı popüler bir şarkı diğerleri o kadar değil ama ilk defa dinleyeni de etkileyecek eserler.

Aslında 24. ünü birden gönderip yarışmalara katılmayı toptan bırakasım geliyor bazen. :D

Katılmak istediğim 2 adet güzel parça belirledim. Katılımcı profiline göre hangi parça ile gireceğim şekillenir :)

Karar veremiyorum.

Hangisi ile girsem harcanacak sanki. :(

Ağabey 31.01.2016 pazar günü yarışmaya katılmışsın nerdeyse 1 hafta geçmiş zaten gel katıl işte:)

Bu yarışmadan sonra ben bir aksilik olmaz ise haftaya cumartesi yine açarım yani hafta da 1 olur düzene girer. Ama gel katıl bu yarışmaya, zaten akşam maçtan sonra konu açılacak o zamana kadar fikrin değişebilir belki :):)

Yeni yarışmaya şimdiden katılıyorum.

Valla yarışmaya katılacak kişilere göre değişir şimdi :D

Ama ben şarkıyı dinlediğimde hoşuma gitmişti.

Yönlendirme yapmayım ama

Katılımcılara bakarım ona göre bir karar veririm akşam. :D

Geçen yarışma da iş yapması mümkün değildi ama. :) İş yapması derken şampiyon olması yoksa ilk 7'ye falan girer yine. :D

Katılımcılara bakarım ona göre bir karar veririm akşam. :D

Geçen yarışma da iş yapması mümkün değildi ama. :) İş yapması derken şampiyon olması yoksa ilk 7'ye falan girer yine. :D

Bu seni kesmeyeceği için şarkını iyi seç ve şampiyon ol Alpay :)

Geri
Üst Alt