83. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban !

@Tanju Karayel yarışmahaneden çağırılıyorsunuz :asd22:

Abi seni görmüşken senden birşey rica edeyim benim avatarı en iyi pixelde ayarlayabilirmisin. Ben yapamadım bir türlü:)

Yarın sabah istanbul dışına çıkıcam akşamda kaçta dönerim bilemiyorum, o yüzden sonuçları açıklamam sıkıntı olacaktır.

Abi seni görmüşken senden birşey rica edeyim benim avatarı en iyi pixelde ayarlayabilirmisin. Ben yapamadım bir türlü:)

Yarın sabah istanbul dışına çıkıcam akşamda kaçta dönerim bilemiyorum, o yüzden sonuçları açıklamam sıkıntı olacaktır.
Orjinal görseli gönder bana bakayım hemen :D Müsait değilsen yapacak bir şey yok kardeşim yarışamayacağız o zaman ne yapalım :D

Orjinal görseli gönder bana bakayım hemen :D Müsait değilsen yapacak bir şey yok kardeşim yarışamayacağız o zaman ne yapalım :D

ÖM den gönderdim ağabey. Bu akşam konuyu açan olmaz ise yarın akşam müsait olabilirsem ve isteyen olursa yaparım birşeyler:)

BU arada teşekkür ederim:hat:

Yinemi güzeliz yine mi cicek şu güzel günde yarısma yapacak güzel bi abimiz kardeşimiz yokmu yaw.

Hazırlanıyoruz kılıçları kuşandık.

Şarkı listemden son kozları süreceğim akşam.

Katılım yüksek ve yarışmanın müdavimlerinin de olduğu bir yarışma olsun lütfen,

Burdan duyuralım :hat:

tanju karayel yarışma düzenleyeceğine göre şampiyon olma ihtimalim yüksek, hemen güzel şarkı bulmam lazım

tanju karayel yarışma düzenleyeceğine göre şampiyon olma ihtimalim yüksek, hemen güzel şarkı bulmam lazım

Bu yarışma da Erman Ağabey, Muhammed ve bendeniz iddialı olalım sen de bize çalış ağabey. :D

Bir sonra ki Tanju yarışmasında 5. şampiyonluğunu alırsın. :D

Bu yarışma da Erman Ağabey, Muhammed ve bendeniz iddialı olalım sen de bize çalış ağabey. :D

Bir sonra ki Tanju yarışmasında 5. şampiyonluğunu alırsın. :D

geçen sefer böyle dedin 77. yarışma için şampiyon oldun :D
yeni bir strateji olarak totem mi yapıyorsun alpay :D

Geri
Üst Alt