83. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban !

Kazanacağı ilk gidişattan belli idi.

O halde bireysel olarak şampiyonluk sayılarına göre değerlendirmek lazım :D Bu durumda Alpay kardeşim Galatasaray, Arda ağabey şikebahçe, ben ise sekiztaş oluyorum doğrudur :asd22: Lobi olarak baktığın zaman porsuklar Galatasaray, mırmırlar şikebahçe, komodinler anadolu kaplanı nihahahahh :D :D

Alpay Asma şimdi baktım da cem karaca-dadaloğlu'na son anda puan verememişim başka şarkı girmiş araya. yoksa helalinden 1 puanı vardı :D
cem karacanın yasaklı olmayan daha güzel şarkıları var bu arada, iddiasız gireceğim bir yarışmada katılacağım kısmetse

O halde bireysel olarak şampiyonluk sayılarına göre değerlendirmek lazım :D Bu durumda Alpay kardeşim Galatasaray, Arda ağabey şikebahçe, ben ise sekiztaş oluyorum doğrudur :asd22: Lobi olarak baktığın zaman porsuklar Galatasaray, mırmırlar şikebahçe, komodinler anadolu kaplanı nihahahahh :D :D

Komodinlerden olsa olsa Siirt Köy Hizmetleri olur.

Ömer Çoban
Tuncay Tum
Erman Türker

Tebrikler beyler.

Elinize sağlık kardeşim. Tanju Karayel
Ismail ARIK sen de bana puan vermedin be reis. Onu ne yapalım? Belli ki, uyum sorunumuz var. O yüzden kendini porsuklara ait hissediyorsan eğer, yolun açık olsun. Ne diyelim.
Tuncay Tum seni de resmen kovdu Arda ağabey kardeşim. Eğer sığınacak bir yuva istersen, komodoların kapısı sana açık. Zaten genelde puan veriyorum sana. Gel ve seni istemeyenlere gereken cevabı kutsal komodo forması altında gerçekleştir.

Şiire Gazele'nin şampiyon olmasını pek beklemiyordum açıkçası hoşuma gitti.

Birkaç kere ”Şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz?" başlığında da yazmıştım, çok sevdiğim bir şarkıdır.

Zaten Ahmet Kaya'nın kötü şarkısı zor bulunur o ayrı konu...

Pek çok şarkısı belki de hak ettiği değeri görmemişti forumda, bu da onların telafisi oldu bir yerde.

Can BÜYÜK senide tebrik ediyorum kardeşim, son puanda kürsüden düştün.
Sağol senin de eline sağlık. Herşey yerlisevici Tuncay ve Murhan yüzünden. 1 puan bile vermediler.

Haa bir de Ömer abi 1 puan bile vermedi en yakın rakiplerine adam sanki önceden görmüş kimin kendisiyle kapışacağını :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Beyler sıkılmadınız mı bu oyundan ? Foruma ne zaman girsem eurovision var yahu

Umut Bulut konularını görüp küfür edip günaha gireceğine bizim bu konuyu görmen daha iyidir.

Geri
Üst Alt