83. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban !

Şiire Gazele'nin şampiyon olmasını pek beklemiyordum açıkçası hoşuma gitti.

Birkaç kere ”Şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz?" başlığında da yazmıştım, çok sevdiğim bir şarkıdır.

Zaten Ahmet Kaya'nın kötü şarkısı zor bulunur o ayrı konu...

Pek çok şarkısı belki de hak ettiği değeri görmemişti forumda, bu da onların telafisi oldu bir yerde.

ben bir ara zil sesi yapmıştım o kadar severim. kaç yarışmadır katılacağım ama ahmet kaya bazı sebeplerle puan alamaz hatta sıkıntı olur diye çekiniyordum, sonra bi kaç yarışma öncesi ahmet kaya ile katılan gördüm dedim ben de bi yarışmaya katılayım.

geçen gün de senin şu an ne dinliyoruma koyduğunu gördüm hatta like atmış olmam lazım. baktım sen katılıyorsun, tuncay tum da katılıyor en azından 20 puanı garanti dedim yolladım :D ahmet kayanın en az 15 şarkısı birinci olabilir yarışmada ama doğru yarışmacılar varken göndermek lazım :D

Sağol senin de eline sağlık. Herşey yerlisevici Tuncay ve Murhan yüzünden. 1 puan bile vermediler.

Haa bir de Ömer abi 1 puan bile vermedi en yakın rakiplerine adam sanki önceden görmüş kimin kendisiyle kapışacağını :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

ayıptır günahtır :D 2. tuncay tuma 8 3. erman türkere 7 puan vermişim :D hatta kaç puan verdiğimi hatırlamadığımdan tuncay tuma şampiyon olacak galiba diye post attım.

asıl sen 1. şarkıya puan vermemişsin :D onu napçaz

şike strateji bize uzaktır kardeşim :D

Son düzenleme:
Sağol senin de eline sağlık. Herşey yerlisevici Tuncay ve Murhan yüzünden. 1 puan bile vermediler.

Haa bir de Ömer abi 1 puan bile vermedi en yakın rakiplerine adam sanki önceden görmüş kimin kendisiyle kapışacağını :D

Sen yabanci sarkiyla katilmissin birde benden puan mi bekliyon utanmadan :D :)

Anlaşılan o ki türkçe yarisirsan kazaniyorsun abi inanılmaz derecede hayretler içindeyim.

An itibariyle yarışmanın adının bile anılmadığı bir günü geride bırakmış durumdayız. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Azaltarak bırakacağız bu tiryakiliği.

Sonuncu olmak yakismadi ve cok koydu bana onun icin

84_rock.jpg

Elimde süper bir parça var.

Geri
Üst Alt