84. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kayıtlar Doldu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tapatalktan nasıl gönderiliyor mesaj önceki yarışmaların birinde arkadaşın gmailine atmışım yanlışlıkla

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu tapatalktan nasıl gönderiliyor mesaj önceki yarışmaların birinde arkadaşın gmailine atmışım yanlışlıkla

Tarayıcıdan foruma girerek gönderebilirsin mesajı

Sarkimi gönderdim, herkese bol sanslar...
Sarkisini göndermeyen kac kisi kaldi?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Tanju Karayel Hocam şarkıları dinlemediğini tespit ettiklerini uyarmadan direkt diskalifiye et bence bu sefer. 5 dk'da puan gönderip dalga geçenlerle zaman kaybetme.

İnşallah harcanmaz ya. :(

Süper şarkı gönderdim.

Pirlo Reyiz nereye gitti kardeşim? :D Gitmişsin bir de yerine seri katil resmi koymuşsun bravo :asd22:

Artık böyle. İşinize gelirse. :D Pirlo avatarını kullandıktan beri burnum boktan kurtulmuyor. Tam 3 kere şampiyonluğu son oylamada kaybettim. Bunun ne demek olduğunu biliyor musun? Dolayısıyla eski Aslan yok artık. Dersime iyi çalıştım. Şampiyon olacağız!

Artık böyle. İşinize gelirse. :D Pirlo avatarını kullandıktan beri burnum boktan kurtulmuyor. Tam 3 kere şampiyonluğu son oylamada kaybettim. Bunun ne demek olduğunu biliyor musun? Dolayısıyla eski Aslan yok artık. Dersime iyi çalıştım. Şampiyon olacağız!

Aslan iyi puan ver lütfen. :D

12 yapıştıracağım sana inşallah.

Şarkımı yollayabildim sanırım

Mert GÜLMEZ dediğin yere nasıl bakılacağını bilmiyorum, senden de mesaj filan gelmedi haberin olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt