- 30 Mayıs 2011
- 22.008
- 1.175
- 1.503
Bende şarkı ok yazmıyor gönderemedim mi?
K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncelledim ilk sayfayı, tamamdır şarkın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende şarkı ok yazmıyor gönderemedim mi?
K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada şarkılarınızı yerine puanlarınızı yazıyor ondan dolayı olmasın :asd22:Şarkıyı son gönderme saatini ilk mesaja yazmışım, göndermeyecekseniz neden yarışmaya katılıyorsunuz?
Tanju yarışmayı iptal etmezse iyidir![]()
Bu arada şarkılarınızı yerine puanlarınızı yazıyor ondan dolayı olmasın :asd22:
Bu arada şarkılarınızı yerine puanlarınızı yazıyor ondan dolayı olmasın :asd22:
Kimse kırılmasın diye birşey demiyoruz da, ya abicim yasaklı listesine bi bak, şarkını gönderme saatine bir bak, puanlamayı ne zaman göndereceksin bir bak. Yok arkadaş ilk mesajı okuyan yok herhalde.
Neyse yarışma düzenlemem bir daha artık.
Kimse kırılmasın diye birşey demiyoruz da, ya abicim yasaklı listesine bi bak, şarkını gönderme saatine bir bak, puanlamayı ne zaman göndereceksin bir bak. Yok arkadaş ilk mesajı okuyan yok herhalde.
Aynen anlamış olmaları lazım kardeşim lakin bir ihtimal dedimO kadarını da anlamışlardır herhalde ağabey.
Neyse editledim ilk mesajı.
Haklısın uzun zaman sonra böyle yarışma düzenleyen bir organizatör bulmuşlar ama bazıları kıymetini bilmiyor lakin bilenler azınlık değil kardeşim onları cezalandırma lütfenKimse kırılmasın diye birşey demiyoruz da, ya abicim yasaklı listesine bi bak, şarkını gönderme saatine bir bak, puanlamayı ne zaman göndereceksin bir bak. Yok arkadaş ilk mesajı okuyan yok herhalde.
Attım tanju bundan önce hiçbir zaman boyle olmadi ben mehmet abide yaptiginda Aslan da yaptiginda vs calistigim için gece onlara kontrol ettiriyorum ha sende haklısın bir sorumluluk aliyorsun ama bende 1 saattir sana mesaj atmaya calisiyorum yani keyfimden yapmadigimi sanma tekrardan özür dilerim.Kimse kırılmasın diye birşey demiyoruz da, ya abicim yasaklı listesine bi bak, şarkını gönderme saatine bir bak, puanlamayı ne zaman göndereceksin bir bak. Yok arkadaş ilk mesajı okuyan yok herhalde.
Hakikaten yav nerede bu porsuk Muhammed Safa Eker nerelerdesin? Mehmet Arslaner nerelerdesin?@Muhammed Safa Eker son kişi aslan. Gel ve şampiyon ol.