84. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Muhammed Safa Eker !

forum kivamina geldi simdi ne gider citir bir yarisma

Forum düzeldi ve yarışma yapılabilir duruma geldi :D Forumdaki teknik sıkıntılardan dolayı son yapılan yarışmadan bir şey anlayamadık ki kardeşim yarışma yapılmasın diyorsun :D @Tanju Karayel duy sesimizi ulu organizatör :D

O işe bozuğum zaten ağabey milletin bir halt anlayamadığı yarışmayı kazandım. :D

Düzelsin forum düzelsin bir daha yarışuruk. :oley:

O işe bozuğum zaten ağabey milletin bir halt anlayamadığı yarışmayı kazandım. :D

Düzelsin forum düzelsin bir daha yarışuruk. :oley:
Farketmez kardeşim şampiyonluğu aldın mı aldın :D Önemli olan o :D Ama ben sana ne dedim? Sabırlı ol porsuklara katılmaktan asla pişman olmazsın demedim mi? :D Avatarın da mübarek yakıyor ortalığı :D

forum kivamina geldi simdi ne gider citir bir yarisma
Esc tutkunları hemen belli ediyor kendilerini :D Hem görseli de hazır @Tanju Karayel :asd22:

PPmO5b.png

Son düzenleme:
...

Edit: Hoayyda! Yine bir kastı forum ama umarım anlık bir durumdur :red:

Son düzenleme:
Forum sinir etme insani bizden ancak nazar degmesin

nazar_boncugu_by_iwa_moon.jpg

Forum hiç stabil değil, şuan sıkıntı yok ama ne kadar daha böyle gider muamma. Bugün bi geçsin yarın bakarız :)

Forum çökmüş, yarın maç var, adam yarışma derdinde arkadaş :D

:D

1. forum düzeldi artık.
2. Maçtan sonra gece rahatlıkla açıklanabilir sonuç. Bu bir engel değil.
3. Eurovision artık beni bu ruhsuz takımı izlemekten daha fazla heyecanlandırıyor. Umut'u izleyip genç yaşta kanser olacağıma, burda muhabbet ederim, en azından sinir strez olmaz.

Topluca GS Fans'a mı üye olsak ki?

Burası kullanılamayacak durumdayken o forumda Ahmet K. ağabey açar yarışmayı. Bazı günler 2 forumda da yarışma açmak gibi çılgınlıklar yapabiliriz. :oley:

Geri
Üst Alt