84. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Muhammed Safa Eker !

Yazzzz

85.yarismada size cesitlilik ve müzik ziyafeti vaad ediyorum

Bu sefer müziğe odaklanıyorum. Cızırtı yerine saf müziğin forumda ki kulak ritmi olan arkadaşlara iyi geleceğini ümit ediyorum.Parçam hazır sadece yarışma konusunun açılmasını bekliyorum.

Bu akşam maçtan sonra büyük ihtimalle yarışma yapılacak. Forum düzeldi. Hazır olun beyler. Her an Tanju Karayel kardeşimden güzel bir haber alabiliriz.

Başlığı güncel tutmak adına şu güzide eseri paylaşıyorum. :D

giphy.gif

maça daha fazla dayanamıycam, bir hayırsever yarışma açsın

Maçı okulda izleyim dedim de o kadar sıkıcı ki kapattım otobüsle yurda geçeceğim.

Maç sonu açılsın bence de.

779439955.jpg

Kankalarla yarışmayı bekliyoruz :)

Erman Bey siz açin yarişmayi.

Bu arada avatarimi degiştirdim. Yanlişiniz olursa Porsuklari indirecegim.:asd22:
Bu yarışmada ben şampiyon olursam söz bir yarışma düzenleyeceğim :D Bu arada kedi de olsa daha bir eli ayağı düzgün yeni avatar kullanmışsın tebrik ediyorum :D İşte en fazla evin camlarından oyuncak sniper tutarsınız :D

Maçı izlerken fark ettim ki, bu takım bana çok içiriyor. Kaşla göz arasında yine görmüşüz şişenin dibini. Bizim bir kaç maç ertelense fena olmaz. Vücudu dinlendiririz biraz :D

beyler açın yarışmayı insanların sinir stres atması lazım yedik golü

Maçtan o kadar baydım ki çıktım eve gidiyorum.

Göl de yemişiz.

Yalnız çok klas bir gol yedik. Yiyeceksen böyle gol yiyeceksin. Aferin çocuklara.

dalmisim, basligi yenilemesem mac oldugunu ogrenemiycem :D

Eurovision'u 4 gozle beklemekteyiz

Yine çok içtik herhalde bizimkiler 2 dakika da 2 gol atmış gibi gördüm iyice kafayı bulduk demek.

Maçı izlemeyi bıraktım goller geldi. :D Sorun bende demek ki.

Geri
Üst Alt