Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.910
- 21.957
- 3.553
Değil.![]()
Epica
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değil.![]()
Şampiyon belli derken 23 puan sonundaki şampiyon belliyoksa Cuma abi ile şampiyon yer değiştirebilir
![]()
1. Sertab Erener
2. Barış Manço
3. Elvis
olur.![]()
1. Sertab Erener
2. Barış Manço
3. Elvis
olur.![]()
Gönül Ferman Dinlemiyor gibi bir parçayı Hele Gel ismiyle Youtube' a kim hangi kafayla yüklemiş çok merak ediyorum bu arada![]()
Epica?
Daha da tahmin yapmam benimkini bildin diye zorluyorum.![]()
Ona bakarsan kedileri ben de severim ağabey lakin lobisinden hazetmiyorum sıkıntı oKediler kralı sever, kral da kedileri
![]()
Son puanlamaların gelmemesinden ötürü bu sefer ben de zarar görebilirim kardeşim dert etme yalnız değilsinAçıkla kardeşim. Zaten biz doğarken bahtsız doğmuşuz. Bi keresinde de Hayri unuttu puanları, şampiyonluktan oldum. Zaten böyle sakatlıklar hep benim iddialı olduğum yarışmalarda olur.![]()
Ona bakarsan kedileri ben de severim ağabey lakin lobisinden hazetmiyorum sıkıntı o![]()
Son birkaç yarışmadır sürdürdüğümüz karşılıklı puanlama geleneğimizin devamını ümit ediyorum (kelt+lobi)daş.
Bu saate kadar beklememin altından umarım birşey çıkarmamışsınızdır, işin şakası bir yana saat 21:00 den sonra açıklayacağım için belki bu saate kadar gönderir diye söyledim. Ama bu saatten sonra puanlamayı gönderse bile geçerli saymayacağım.
Birazdan sonuçları açıklamaya başlarım![]()
Yarışmada puanları vermeyen kişi veya kişilerin puanları silinse olmuyor mu ? Mesela şarkısı 12 puan mı aldı, 10 puan alan kişi 12 puan alır. Daha mantıklı böyle.