85. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saate kadar beklememin altından umarım birşey çıkarmamışsınızdır, işin şakası bir yana saat 21:00 den sonra açıklayacağım için belki bu saate kadar gönderir diye söyledim. Ama bu saatten sonra puanlamayı gönderse bile geçerli saymayacağım.

Birazdan sonuçları açıklamaya başlarım :)

Şampiyon belli derken 23 puan sonundaki şampiyon belli :) yoksa Cuma abi ile şampiyon yer değiştirebilir :D

Açıkla kardeşim. Zaten biz doğarken bahtsız doğmuşuz. Bi keresinde de Hayri unuttu puanları, şampiyonluktan oldum. Zaten böyle sakatlıklar hep benim iddialı olduğum yarışmalarda olur. :(

1. Sertab Erener
2. Barış Manço
3. Elvis

olur. :D

Alpay sıralamayı ele geçirmiş yarışma iptal.

Direkt 86'ya geçiyoruz.

Sertab' ın ilk 3 te olacağını sanmıyorum :)

Kediler kralı sever, kral da kedileri :D

4480739649fa28ab447b0f3f97e91320.jpg
Ona bakarsan kedileri ben de severim ağabey lakin lobisinden hazetmiyorum sıkıntı o :D

Açıkla kardeşim. Zaten biz doğarken bahtsız doğmuşuz. Bi keresinde de Hayri unuttu puanları, şampiyonluktan oldum. Zaten böyle sakatlıklar hep benim iddialı olduğum yarışmalarda olur. :(
Son puanlamaların gelmemesinden ötürü bu sefer ben de zarar görebilirim kardeşim dert etme yalnız değilsin :D :D

Ona bakarsan kedileri ben de severim ağabey lakin lobisinden hazetmiyorum sıkıntı o :D

Elvis' in 2 şarkısı şampiyon oldu şimdiye kadar, 2 si de kedilerle, kral gene şampiyon olacaksa o şampiyon şarkıyı yine biz yollarız kardeşim :D

Bu saate kadar beklememin altından umarım birşey çıkarmamışsınızdır, işin şakası bir yana saat 21:00 den sonra açıklayacağım için belki bu saate kadar gönderir diye söyledim. Ama bu saatten sonra puanlamayı gönderse bile geçerli saymayacağım.

Birazdan sonuçları açıklamaya başlarım :)

Yarışmada puanları vermeyen kişi veya kişilerin puanları silinse olmuyor mu ? Mesela şarkısı 12 puan mı aldı, 10 puan alan kişi 12 puan alır. Daha mantıklı böyle.

Bu arada o tam puan alan 15 şarkıdan biri benimse o tam puan Tuncay Van' dan gelmiştir diyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt