85. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden yasaklıya puan vermek istemiyorum yahu biriniz ÖM atsın diyeceğim Tanju bey beni şutlayacak sonra yarışmadan. :D

Yasaklı diye de arada kaynatmayalım şarkıları diye diyorum.

Boşver abicim yaw :D sen tüm şarkıları güzelcene dinle hoşuna gidenlere puanlarını ver.

o değilde, awaara hoon şarkısı ceza listesinde avaramu yazıyor mesela. İlk gönderdiğim şarkı oydu ama Tanju sağolsun uyardı. İsimlerin orijinali hangisiyse yasaklıya öyle yazsak iyi olur aslında. Hoş, hintçe bilmediğim için hangisi doğru bilmiyorum da :asd: Hep awaara hoon diye karşılaştım ama.

Çok zor olacak puan vermek liste bu sefer karışık.

Yine bize hüsran yine bize hasret var. :D

o değilde, awaara hoon şarkısı ceza listesinde avaramu yazıyor mesela. İlk gönderdiğim şarkı oydu ama Tanju sağolsun uyardı. İsimlerin orijinali hangisiyse yasaklıya öyle yazsak iyi olur aslında. Hoş, hintçe bilmediğim için hangisi doğru bilmiyorum da :asd: Hep awaara hoon diye karşılaştım ama.

Aynen :ka21: Mesela o şarkıyı kopyala CTR-F yaptım yasaklı olarak görmedi ama dedimki bu şarkı ile mutlaka yarışmışlardır. Şarkıcı adını arattım öyle buldum.

Çoğu kaçan şarkılarda bu şekilde oluyor. Liste biraz karışık ve hata yapmaya müsait.

doğrusu awara hoon tabi, yasaklı olmasa ben de 10 yarışma önce filan katılacaktım onla. ama sana bişi diyim o şarkı 1. olamaz bu konseptte.

ismi yanlış yazılan en kral şarkıyı söyliyim sana: gipsy kings:no volvere

yasaklı listesinde aratırsan yasaklı çıkmıyor çünkü amor mio olarak yazılmış. (bi kaç yarışma önce söyledim düzeltmiş olabilirler şu an bilmiyom tam)

Bu arada Yasin Şimşek'in şarkısı kabak gibi. Küfür gibi girmiş adam. :D

aramızda 18 yaşından küçük biri varsa şarkısını tespit ettim :D

Justin ve Kıvanç şarkılarının sahiplerini tahmin etmeniz zor olmasa gerek.:D

Belirli şarkıcılar var, öldürseler dinlemeyeceğim. Bu listede de 1 tane var o şarkıcılardan birinin şarkısı. Hakkımı helal etmiyorum o arkadaşa, hayatımdan sadece 3-4 dk çalmayacak, aynı zamanda 3-4 dakika işkence yapacak.. Hoş benim gönderdiğim şarkı da bi halta gerek değil ama o şarkıcıyı dinlemektense iyidir yine.

not: ilköğretim öğrencilerimden dinleyen çıkardı, sınıftan kovardım dinleyeni :asd:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt