85. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A Tout Le Monde yasaklı mıydı yok artık :D 45 şarkılık yarışma nedir la? :D Ne efsane zamanlarmış onlar öyle :D

Yav arkadaş bana en son adam akıllı puan verdiğin yarışmada 15. oldum kardeşim ne düşüneyim :D O zevksizlere gereken şeyleri yazdım zaten ağır hakaret ettim de @Alpay Asma kardeşim yapma etme dedi mesajı editledi falan neyse dedik :D

Sen onu bunu bırak yeni yıldızı hazırla. Bu yarışma sonrası takıyoruz :D

Benim düzenlediğin yarışmada başka lobiden şampiyon çıkmaz.

Acaba hangi porsuk kardeşim şampiyon olacak.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu an 86. yarışma için ciddi bir digging yapıyorum. hırslandım :38573:

Benim düzenlediğin yarışmada başka lobiden şampiyon çıkmaz.

Acaba hangi porsuk kardeşim şampiyon olacak.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu düzene kediler dur diyemiyorsa adaletin yaninda olan komodolar elbet bitirir okali bir osmanli tokati ile.

526861d6b23425375b000091_1446225737296_720.jpg

Erman Bey'in içi temiz. Porsuklarin içinde goncagül gibi. Erman Bey'i harciyorlar.
ayberk ve erman bey'i piyon gibi kullaniyorsunuz. Bunu hep söylüyorum. MSE bizden gitme. Onun ruhu kedi.:atess:
Avatarına kasnaklı bir tane mırmır koymuş ya artistlik yapıyor :D Hesapta camdan bizi vuracak garibim sniper ile :D Barış kardeşim tetikçi mikserliğe özenmeyiniz o sular çok tehlikeli sulardır fazla açılmayın derim :asd22:

ayberk ve erman bey'i piyon gibi kullaniyorsunuz. Bunu hep söylüyorum. MSE bizden gitme. Onun ruhu kedi.:atess:

4Y634J.png

Erman Ağabey 1-2 yarışmaya kalmaz (Belki bu yarışma) 6. şampiyonluğunu alır. :D

Ayberk Ağabey de 3 defa talihsiz 2. lik aldı. Ama 2. şarkılar arasında 128 puan ile rekor kırdı geçtiğimiz yarışma. :)

Bizler hepimiz askeriz, rütbe mütbe yok. Tamamen ''komün'' zihniyetini benimsemiş bir grubuz.

4Y634J.png

Erman Ağabey 1-2 yarışmaya kalmaz (Belki bu yarışma) 6. şampiyonluğunu alır. :D

Ayberk Ağabey de 3 defa talihsiz 2. lik aldı. Ama 2. şarkılar arasında 128 puan ile rekor kırdı geçtiğimiz yarışma. :)

Bizler hepimiz askeriz, rütbe mütbe yok. Tamamen ''komün'' zihniyetini benimsemiş bir grubuz.
Bu kedigillerde biat kültürü olduğu için anlamazlar kardeşim boşuna yorma kendini :D Her yarışma tokatlıyoruz nasıl olsa boşver :D

O şarkı ne la allah cezanızı vermesin ahahahahahh :D :D

Son puana karar veremedim, 1 puan ama kıyamıyorum birisine :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt