- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 913
Senin şampiyonlugu şike ile alacaklar haberin yok kardeşim. Şampiyonluk gidince konuşsan ne olur.:38573:
O bi kere olur. Bu sefer de öyle bir şey olursa, Alpay'ı dinlene dinlene döverim.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin şampiyonlugu şike ile alacaklar haberin yok kardeşim. Şampiyonluk gidince konuşsan ne olur.:38573:
3. tahminim
Iron Maiden, Pink Floyd, Rainbow
@Erman Türker @Ozan Tokgöz @Ayberk Çetin
(Sıralamadan bağımsız)
Ne oldu ağabey kaç puan gitti küffaraElvis senin o zaman bu kadar puan aldığından eminsen![]()
Ne oldu ağabey kaç puan gitti küffara![]()
Tuttu...Sıralamadan bağımsız tabii
Blood Brothers'ın şu zamana kadar yarışmaması enteresan,gözümüzden nasıl kaçtıysa...
Ayrıca Twisted Sister ile katılan yarışmacıyı kınıyorum,beklettiğim şarkılardandı gittiiiiiiiiiii gitti gitti gitti (Adile Naşit style)
İyi olur ha.İyi fikirBundan sonra her cuma aksami film replik yarışması yapacağım. Bir hafta yerli bir hafta yabancı format olur. Tabi katılım olursa...
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
12 olmaz 10 olur o da olumluPuanımı söylemeyim, tadı kaçmasın ama bu sefer 12 vermedim![]()
Ne oldu ağabey kaç puan gitti küffara![]()
Rockçularin 1 tanesine 2 puan verdim. Gerisini es geçtim.
Ağabey senin şarkı 10 numaraydi 10 puan verdim o yüzden.
Aksilik olmazsa artık manilerine hazırız inşallah bu gece.![]()
Elvis baba senin mi. Nasil kirlettin onu. Rockla niye girmiyorsun.
Ne oldu bastın mı 12'yi ahhahahhahElvis baba senin mi. Nasil kirlettin onu. Rockla niye girmiyorsun.
12 olmaz 10 olur o da olumlu![]()
Cuma abi bu saatten sonra muhtemelen gelmez. Zaten dün hatırlıyorum, bi ara bilgisayarımda sorun var demişti. Muhtemelen o sorun yüzünden aramızdaki iletişim koptu. O yüzden hafiften sonuçlar açıklanırsa güzel olur bence.