86. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi beyler size basarilar diliyorum. Sikesiz , lobisiz bir yarisma olsun... :D

Haydaaa. :D

Bir anımıza denk geldi demek ki hoşuma gitmedi çok. Namus meselesi niye yapıyon oğlum. :D

Genelde yüksek vermiyor muyum senin şarkılara. :D

Yav hadi puan vermiyorsun bari şarkıyı tahmin etme :D

Benim şarkı hangisi diye sordum tak diye anında Epica dedin :asd22:

Simone hayranlığını iyi biliyorum onu geçtim, Floor ablamız passion washing deyiverdiğinde hiç mi için gitmedi? Sırf orası bile 4-5 puanı hak ediyordu. Sen 1 puanı bile çok gördün, ayıp ayıp :DD

ulan biri şarkımı patlatmış, ona 1 puan bile vermicem inadına

Simone hayranlığını iyi biliyorum onu geçtim, Floor ablamız passion washing deyiverdiğinde hiç mi için gitmedi? Sırf orası bile 4-5 puanı hak ediyordu. Sen 1 puanı bile çok gördün, ayıp ayıp :DD
Açık konuşmak gerekirse Epica Alpay'ındır diye tahmin etmiştim ben o derece :D Bence çok iyi parçaydı çok beğendim ve listeme ekledim. Nightwish'in vokal hatunu da girmiş işin içine ve muazzam bir performans ortaya çıkmış. Açıkçası Alpay'ın o parçayı puansız geçmesini ben de çok yadırgadım yalan değil :D

Açık konuşmak gerekirse Epica Alpay'ındır diye tahmin etmiştim ben o derece :D Bence çok iyi parçaydı çok beğendim ve listeme ekledim. Nightwish'in vokal hatunu da girmiş işin içine ve muazzam bir performans ortaya çıkmış. Açıkçası Alpay'ın o parçayı puansız geçmesini ben de çok yadırgadım yalan değil :D

:hat:

Yalnız bir yanlışı düzeltelim.

Tahmin işinde Ayberk Ağabey'i tutturan olduğu için biliyordum.

Erman Ağabey'i sonuçlar açıklanmadan önce öğrendim.

Geriye bir tek Ozan Ağabey ve sen kalıyorsun. Ozan Ağabey pek girmez o tarz, o yüzden yazdım ben onu.

Yoksa bu Can'ın şarkısı puan vermeyim falan asla demem söz konusu dahi olamaz. Cidden pek beğenmedim 1-4 arası verebilirmişim belki ama o an o şarkılara veresim geldi demek ki.

Geriye bir tek Ozan Ağabey ve sen kalıyorsun. Ozan Ağabey pek girmez o tarz, o yüzden yazdım ben onu.

Yoksa bu Can'ın şarkısı puan vermeyim falan asla demem söz konusu dahi olamaz. Cidden pek beğenmedim 1-4 arası verebilirmişim belki ama o an o şarkılara veresim geldi demek ki.

ya bırak alpay yaaa

B. Arda Aycan o yasak, bu yasak, herşey yasak. Adam yarışma organizatöründen ziyade MUYAP başkanı sanki.

Yasaklıların tadı bir başka.

Tapatalk

henüz yasaklı anonsu yok :38573: aldım çekirdeğimi bekliyorum beyler

Tamam yav takılıyoruz lobidaş insan değer verdiğine gönül koyarmış. :D

Senin de müzik zevkine değer verdiğim için böyle bir listede sanat eserini boş geçmene şaşırdım o yani başka bir şey değil.:38573:

Şarkını tespit edersem de puan kırmayı bırak puan eklerim merak etme. :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt