- 14 Haziran 2009
- 28.940
- 13.004
- 2.698
Yok öyle bir şey kendinle karıştırma beniSen sus. Zamanında şarkımı yemişliğin var. Sonraki yarışmada yasaklıyla katılmıştın sanki.![]()
Tapatalk

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok öyle bir şey kendinle karıştırma beniSen sus. Zamanında şarkımı yemişliğin var. Sonraki yarışmada yasaklıyla katılmıştın sanki.![]()
Tapatalk
bu yarışmada bana 12 puan verirsen ispatlayabilirsin kardeşimley:
henüz yasaklı anonsu yok :38573: aldım çekirdeğimi bekliyorum beyler
Yav geyik yapıyoruz kardeşim yapmayalım mıAllah Allah.
Cidden haksızlığa uğruyorum şu an ama ağabey.
Nasıl ispat edebilirim ki bilmiyorum.
Bir umut işte.Nasıl yok, Hall of Fame de bile var, ya diğerleri Somethin' Stupid, Dont Worry Be Happy 86. yarışma kalır mı bunlar![]()
Bir umut işte.![]()
Bazen harf değişikliği listede yok gösteriyor.
Tapatalk
Iron Maiden'a niye 12 vermedin mesela.
Wasting Sun ile 1. olmuştun.
Gitti güzelim kürsüm.
Bu yarışma açın önümü artık bir rahatlayım.
Güzelse veririm niye vermeyeyim ağabey.![]()
Nasıl kendinle karıştırma. Hatta harf değişikliğinden oldu demiştin. Tüm millet şahit. Sizde beni mi yiyorsunuz.Yok öyle bir şey kendinle karıştırma beni![]()
Eder vallahi yalan değilArda abinin yarışmada zor o iş
Melodisi yasaklıları bile tespit eder![]()
wasting sun mı? :38573: kalbimi kırıyorsun, hadi benim kalbimi bırak son yarışmada şarkısını yolladığın gruba hakaret![]()
Al işte, benim suçum yok. Duy bunları Erman TürkerSomething Stupid' i, Somethin' diye aramasam yine yasaklı ile girmeyi başaracaktınSomethin' Stupid yazıyor listede
![]()
Eder vallahi yalan değilBu yarışmanın aslında tabiri caizse iki adet demirbaşı var; @B. Arda Aycan ve @Alpay Asma
İkisi de yasaklıyı hemen yakalar hiç acımaz
Hele hele Arda ağabey :asd22:
Arda abi arada katılmadığı için bazı şarkıları kaçırabilir.Asıl öbürü hiç kaçırmaz.86 yarışma: 84 katılım,1 organizatörlük,1 jürilik.:asd22:
Bu arada yeni farkettim biri de benim listemde beklettiğim güzelim bir parçayı patlatmışAma acımayacağım 12'yi yapıştıracağım
![]()
Doğru diyorsun aslında Alpay az değil bu konulardaArda abi arada katılmadığı için bazı şarkıları kaçırabilir.Asıl öbürü hiç kaçırmaz.86 yarışma: 84 katılım,1 organizatörlük,1 jürilik.:asd22: