86. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse biraz yorulduk ama Aslan' ın şampiyonluğunu iç etmeyi de başardık :D

bu yarışmada bana 12 puan verirsen ispatlayabilirsin kardeşim :oley:

Iron Maiden'a niye 12 vermedin mesela. :D

Wasting Sun ile 1. olmuştun. :D

Gitti güzelim kürsüm.

Bu yarışma açın önümü artık bir rahatlayım. :D

Güzelse veririm niye vermeyeyim ağabey. :D

Allah Allah.

Cidden haksızlığa uğruyorum şu an ama ağabey.

Nasıl ispat edebilirim ki bilmiyorum.
Yav geyik yapıyoruz kardeşim yapmayalım mı :D Ben de bazen bakıyorum öyle puanlama yapmışım ki normalde puan vereceğim birkaç şarkıyı atlamışım :D Oluyor öyle yani o an ki moduna göre değişebiliyor bazen sıkıntı yok :D

Iron Maiden'a niye 12 vermedin mesela. :D

Wasting Sun ile 1. olmuştun. :D

Gitti güzelim kürsüm.

Bu yarışma açın önümü artık bir rahatlayım. :D

Güzelse veririm niye vermeyeyim ağabey. :D

wasting sun mı? :38573: kalbimi kırıyorsun, hadi benim kalbimi bırak son yarışmada şarkısını yolladığın gruba hakaret :D

Liste pek iyi gelmedi.

Puanlamamı yarın 19.00'da gönderirim. :oley:

Eder vallahi yalan değil :D Bu yarışmanın aslında tabiri caizse iki adet demirbaşı var; @B. Arda Aycan ve @Alpay Asma :D İkisi de yasaklıyı hemen yakalar hiç acımaz :D Hele hele Arda ağabey :asd22:

Arda abi arada katılmadığı için bazı şarkıları kaçırabilir.Asıl öbürü hiç kaçırmaz.86 yarışma: 84 katılım,1 organizatörlük,1 jürilik.:asd22:

Bu arada yeni farkettim biri de benim listemde beklettiğim güzelim bir parçayı patlatmış :D Ama acımayacağım 12'yi yapıştıracağım :D

Arda abi arada katılmadığı için bazı şarkıları kaçırabilir.Asıl öbürü hiç kaçırmaz.86 yarışma: 84 katılım,1 organizatörlük,1 jürilik.:asd22:

Sahi la bir ara juri falan vardı değil mi?

Troll puanlamaların etkisini azaltmak için tekrar gündeme getirilebilir bence. :D

Erman Türker in bu yarışma işi zor şampiyon olsa bir dert olmasa başka dert :D

Her halükarda wok tava ile dalacam kendisine :D

Doğru diyorsun aslında Alpay az değil bu konularda :D 86 yarışma 84 katılım :red: Küfür gibi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt