Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.916
- 21.959
- 3.553
Listede çok özel bir şarkı var benim için.
12 puanımı ona vereceğim taktik demeyin.
12 puanımı ona vereceğim taktik demeyin.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen bir yarışmanın sonunda "ESC'nin açıklarını buldum neler var daha neler kimse farkında değil" gibisinden bir cümle kurduktan sonra Hayri'nin verdiği tepkiye ben de çok gülmüştüm![]()
Ondan sonra da bir daha yarışmalara katılmadı zaten
![]()
Bir gif görseli paylaşmıştı şimdi bulamam ama çok gülmüştümne demişti ya merak ettim![]()
Ahahahhahhahhbaşka biri de yarışma sonuçları açıklandıktan sonra alpay ard arda bi kaç şarkı gönderince "biz yatıcaz adam hala yarışıyor" gibi bişi demişti![]()
Sanmiyorum ama bu yarismayi alirsam kendimin 4. kedi lobisinin 5. yildizini takip yarismayi birakacagim.
Sözümüzü tutalım
İlk yarışma diyen sen olursun kardeşim adım gibi eminimŞampiyon olamazsam 87. yarışmayıı açtırmama kararı aldım an itibari ile.
![]()
playlist yayınlanalı kaç dakika oldu kiİlk 3 puan çok enteresan, bakalım böyle mi gidecek![]()
playlist yayınlanalı kaç dakika oldu ki
İlk 3 puan çok enteresan, bakalım böyle mi gidecek![]()
Puanlarımı gönderdim ve ben kaçıyorum arkadaşlar yarın foruma giremeyebilirim kendinize iyi bakın![]()
![]()
Ne oldu efenim?Yuhhhhhhhh artijkjjjjj
Bir yarisma bitiyor digeri basliyor.Ne oldu efenim?
Ben yarismada varsin sanıyorum hayret canım kardesim yetisememissin böyle olcagi belliydi amaBir yarisma bitiyor digeri basliyor.
Sus zaten sinirliyim herkese.Ben yarismada varsin sanıyorum hayret canım kardesim yetisememissin böyle olcagi belliydi ama