86. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostlar dün için özür dilerim, puanları gönderemedim çok yoğun ve sıkıntılı bir gündü. Şarkıların hepsini dinledim, puanlamamda hazırdı gece. Ama sabah atarım diye düşündüm. Ama şu saatte anca girebildim eve. Kusura bakmayın..

Günaydın herkese listeyi dinleyelim inceden

41d33ce580c57cec352e215ba884f118.jpg

Son düzenleme:
Komodo_FilmPoster.jpeg

O zincirler kirildiginda ne olacagini siz cok iyi biliyorsunuz

kvjokrij.png

Son düzenleme:
Puanları yolladım.

Son düzenleme:
Puanları gönderdim. Muhtemelen strateji yaptı diyecekler. Farklı, ilk kez dinlediğim sanatçı ve kaliteli şarkılara yüksek puan verdim. İsimlere puan vermedim. Zira efsane isimlerin bu yarışmadaki şarkılarını pek beğenmedim.

Yok abi bizde şans yok hiç.

Millet girse 20 puan fark ile birinci olur şimdi yine abuk subuk puanlama ile 14. yaparsınız gül gibim şarkıyı.

Son düzenleme:
Puanları şaşkınlık içerisinde girmeye devam ediyorum :D

Puanları gönderdim. Muhtemelen strateji yaptı diyecekler. Farklı, ilk kez dinlediğim sanatçı ve kaliteli şarkılara yüksek puan verdim. İsimlere puan vermedim. Zira efsane isimlerin bu yarışmadaki şarkılarını pek beğenmedim.

Bazı sanatçılar üst üste gelince yormaya başladı.

Bazı sanatçılar üst üste gelince yormaya başladı.

Ben aylardır yarışmayan Scorpions ile katıldığım zaman Alpay efendi ortalığı yangın yerine çevirmişti. Şimdi kimse sesini çıkarmıyor. Yarın ben katılsam yine başlarlar. :D herkese gelince şapurşupur, Aslan kardeşime gelince yarabbi şükür.

Ben aylardır yarışmayan Scorpions ile katıldığım zaman Alpay efendi ortalığı yangın yerine çevirmişti. Şimdi kimse sesini çıkarmıyor. Yarın ben katılsam yine başlarlar. :D herkese gelince şapurşupur, Aslan kardeşime gelince yarabbi şükür.

Hiç şampiyon olamayan efsaneler de mevcut o listede yalnız ona ne diyeceksin Aslan Efendi. :D

Puanlari yapiyorum su an, ve az kalsin kendi sarkima puan vererek yolluyordum mesaji. Son anda fark ettim.

Iyi goygoy dönerdi yalniz ha bunun üzerinden :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt