86. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

Konuyu biraz geriden takip edip mesajlara baktım da Emrah ben yarışma düzenleyeceğim siz yapmayın gibilerinden bir mesaj atmış bende o yüzden açıkcası düşünmedim yarışma konusu açmak.

Emrah dönünce yapar hafta arası. :D

Vaktin varsa seviniriz. Emrah yarışmalarında pek şampiyon olamıyorum sen uğurlu bir porsuksun. :D

Konuyu biraz geriden takip edip mesajlara baktım da Emrah ben yarışma düzenleyeceğim siz yapmayın gibilerinden bir mesaj atmış bende o yüzden açıkcası düşünmedim yarışma konusu açmak.

Sorun değil yahu. Zaten hepimiz yarışma manyağıyız. Emrah yaparsa yine katılırız. Siz yeter ki, yapın. Gerisine karışmayın :D

Kırmayım o zaman sizleri ama daha yeni hastalığı üzerimden atıyorum umarım yarın akşam hiçbir şeyim kalmaz ve pc başında durmamı engelleyecek bir durum olmaz. Aksi bir durum olursa sonuçları açıklamam biraz aksayabilir. Sorun değilde açayım o zaman:D

Kırmayım o zaman sizleri ama daha yeni hastalığı üzerimden atıyorum umarım yarın akşam hiçbir şeyim kalmaz ve pc başında durmamı engelleyecek bir durum olmaz. Aksi bir durum olursa sonuçları açıklamam biraz aksayabilir. Sorun değilde açayım o zaman:D

Sorun değil istersen ertesi gün açıkla kardeşim. :D

Geçmiş olsun bu arada kardeşim. Biz hapşuralım, sen çok yaşa. :)

Her gün olsun vazgeçtim. :D

Yedim kafayı bir kere, ne kasıyorum. Koptuysa kayış. :D

Geri
Üst Alt