- 26 Ağustos 2009
- 13.152
- 232
- 1.388
Kahve yapayım da korku çakayım bari, Cumartesi gecesi ateşi netekim. Uyumak yok uleeeeeeen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakem vermiyorsa ben ne yapayım kardeşimVelez'in golünü vermediler. Nizami gol attır la![]()
AhahahhahahahhErman oğlum bu maç böyle biterse yeni totemim sensin seninle çok büyük işler başaracağız ahahahah
Kahve yapayım da korku çakayım bari, Cumartesi gecesi ateşi netekim. Uyumak yok uleeeeeeen
Nereden aklıma geldi ise ''Dressed To Kill'' geldi hatırlıyor musun![]()
Demin baktım ona göz gezdirirken inanır mısınNeden dikkatimi çekti söylemem gerekir mi acaba
Scanners veya onu izleyecektim en son
![]()
Ahahahah bu ne ya![]()
Haktan Akdoğan (Ufolog) : Artık Zartzurta 38 gezegenin Dünya yörüngesine ilettiği beta ışınlarıyla , yeterli bilinç düzeyine ulaşamamış bizim gibi ilkel yaşam formlarının telepatik gücü artırıyor. Evet arkadaşlar gol gelecek.
Bu nedir ya ahahahahhHaktan Akdoğan (Ufolog) : Artık Zartzurta 38 gezegenin Dünya yörüngesine ilettiği beta ışınlarıyla , yeterli bilinç düzeyine ulaşamamış bizim gibi ilkel yaşam formlarının telepatik gücü artırıyor. Evet arkadaşlar gol gelecek.
Abi sen daha buradamisin uyandim buradasin uyucam yine buralardasinBu nedir ya ahahahahhHaktan yine tespit s.çmış
![]()
%18.3 nedir laBitti maç ErmanHem Cruz Azul hem de Velez maçlarında attırdığın goller için teşekkür ederim
Yarın ki kuponumun %18.3'üne ortak edeceğim seni
Gol gerektiğinde burada hazır ol
![]()
%18.3 nedir la20'ye yuvarla sen onu
![]()
Şu avatarı kullandığın müddetçe benim gözüme gözükme kardeşim :38573:Abi sen daha buradamisin uyandim buradasin uyucam yine buralardasin![]()
![]()
Abi Semih bugun hata yapti kirmizi yedi onu cikardim Kaptaninkini koydum ne var burda agabey.Şu avatarı kullandığın müddetçe benim gözüme gözükme kardeşim :38573:
Ozan'ın kuponu da tutturduğumuza göre mission completed diye tahmin ediyorum dolayısı ile artık yatabilirim sanırımHerkese iyi geceler beyler.