86. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

Kahve yapayım da korku çakayım bari, Cumartesi gecesi ateşi netekim. Uyumak yok uleeeeeeen

Erman oğlum bu maç böyle biterse yeni totemim sensin seninle çok büyük işler başaracağız ahahahah

Ahahahah bu ne ya :D

Haktan Akdoğan (Ufolog) : Artık Zartzurta 38 gezegenin Dünya yörüngesine ilettiği beta ışınlarıyla , yeterli bilinç düzeyine ulaşamamış bizim gibi ilkel yaşam formlarının telepatik gücü artırıyor. Evet arkadaşlar gol gelecek.

Haktan Akdoğan (Ufolog) : Artık Zartzurta 38 gezegenin Dünya yörüngesine ilettiği beta ışınlarıyla , yeterli bilinç düzeyine ulaşamamış bizim gibi ilkel yaşam formlarının telepatik gücü artırıyor. Evet arkadaşlar gol gelecek.

sleeper.jpg

Bu nedir ya ahahahahh :D Haktan yine tespit s.çmış :D

Bitti maç Erman :D Hem Cruz Azul hem de Velez maçlarında attırdığın goller için teşekkür ederim :D Yarın ki kuponumun %18.3'üne ortak edeceğim seni :D Gol gerektiğinde burada hazır ol :D

Burda iddaa oynuyorlar bize haber vermiyorlar oyle olsun agabeylerim. :)

Ozan'ın kuponu da tutturduğumuza göre mission completed diye tahmin ediyorum dolayısı ile artık yatabilirim sanırım :D Herkese iyi geceler beyler.

Ozan'ın kuponu da tutturduğumuza göre mission completed diye tahmin ediyorum dolayısı ile artık yatabilirim sanırım :D Herkese iyi geceler beyler.

12 puanlarını hazırladım koydum köşeye :D İyi geceler :D Yarın buralarda ol lazım olacaksın :D Geniş bir sistem kuponu tasarımına girişeceğim şimdi :D

Geri
Üst Alt