86. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

Abi kizma ama bunu soylemek zorundayim :D

Buyukkkkk Buyukkkk Kaptan Selcuk Selcuk Inan.... :D
villain-featsquaremd.jpg

Yok kimse bana birsey yapamaz gardasim merak etme istersem koyarim simdi :D
Semih avatarı koyuyorsun kaliteli leşçuk avatarı koyuyorsun kaliteli Melo avatarı koyuyorsun yamuk yumuk :38573: Al şunu kullan bari adamın canını sıkma :asd22:

rZPb7a.jpg

Semih avatarı koyuyorsun kaliteli leşçuk avatarı koyuyorsun kaliteli Melo avatarı koyuyorsun yamuk yumuk :38573: Al şunu kullan bari adamın canını sıkma :asd22:

rZPb7a.jpg

Ellerine saglik agabey bende senden rica edecektim Melo avatari yaparmisin diye bende yamuk yumuk oldugunun farkina vardim ama elimden gelen oydu :D :D

Tanju Karayel kardeşim özlem, hasret, gerekirse şiddetle bekliyoruz yarışmayı. Efsane olmak kolay değil. Ama sen artık efsane olmak için büyük mesafe katettin. Zirveye ulaşmak, gönlümüzü fethetmek için daha neyi bekliyorsun? Yarın müsait değilsen sorun değil. Gerekirse gece geç saatlerde açıklarsın.

@Tanju Karayel kardeşim özlem, hasret, gerekirse şiddetle bekliyoruz yarışmayı. Efsane olmak kolay değil. Ama sen artık efsane olmak için büyük mesafe katettin. Zirveye ulaşmak, gönlümüzü fethetmek için daha neyi bekliyorsun? Yarın müsait değilsen sorun değil. Gerekirse gece geç saatlerde açıklarsın.

Konuyu biraz geriden takip edip mesajlara baktım da Emrah ben yarışma düzenleyeceğim siz yapmayın gibilerinden bir mesaj atmış bende o yüzden açıkcası düşünmedim yarışma konusu açmak.

Geri
Üst Alt