- 14 Haziran 2009
- 28.932
- 12.994
- 2.698
Temiz döverim seni :38573:Abi Semih bugun hata yapti kirmizi yedi onu cikardim Kaptaninkini koydum ne var burda agabey.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Temiz döverim seni :38573:Abi Semih bugun hata yapti kirmizi yedi onu cikardim Kaptaninkini koydum ne var burda agabey.![]()
Abi kizma ama bunu soylemek zorundayimTemiz döverim seni :38573:
Abi kizma ama bunu soylemek zorundayim![]()
Buyukkkkk Buyukkkk Kaptan Selcuk Selcuk Inan....![]()
Tanju Bey millet ceza yiyecek acil bir yarişma![]()
Hastaydım biraz, anca toparlıyorum kendimi. Yoksa matan sonra iyi giderdi bir yarışma![]()
Gecmis olsun karsiiim iyilesmen ugruna patlatalim bir yarisma ?Hastaydım biraz, anca toparlıyorum kendimi. Yoksa matan sonra iyi giderdi bir yarışma![]()
Abi kizma ama bunu soylemek zorundayim![]()
Buyukkkkk Buyukkkk Kaptan Selcuk Selcuk Inan....![]()
Semih'e ne oldu lan. Forum sana dalacak diye tirstin herhalde.![]()
Yok kimse bana birsey yapamaz gardasim merak etme istersem koyarim simdi![]()
Kardeşim geçmiş olsun. Öm'den yazdığına da bakacağım şimdiHastaydım biraz, anca toparlıyorum kendimi. Yoksa matan sonra iyi giderdi bir yarışma![]()
Semih avatarı koyuyorsun kaliteli leşçuk avatarı koyuyorsun kaliteli Melo avatarı koyuyorsun yamuk yumuk :38573: Al şunu kullan bari adamın canını sıkma :asd22:Yok kimse bana birsey yapamaz gardasim merak etme istersem koyarim simdi![]()
Kardeşim geçmiş olsun. Öm'den yazdığına da bakacağım şimdi![]()
Hahaha
Ulan insan o yemekleri yapanlarla beraber oturur yer, bu kadin hep tek basina götürüyor kocaman sofralari![]()
Durmadan et yiyorlar güzel iş lan bu.:asd22:
Semih avatarı koyuyorsun kaliteli leşçuk avatarı koyuyorsun kaliteli Melo avatarı koyuyorsun yamuk yumuk :38573: Al şunu kullan bari adamın canını sıkma :asd22:
![]()
@Tanju Karayel kardeşim özlem, hasret, gerekirse şiddetle bekliyoruz yarışmayı. Efsane olmak kolay değil. Ama sen artık efsane olmak için büyük mesafe katettin. Zirveye ulaşmak, gönlümüzü fethetmek için daha neyi bekliyorsun? Yarın müsait değilsen sorun değil. Gerekirse gece geç saatlerde açıklarsın.