#86 Ufuk Ceylan

Cevap: # 86 Ufuk Ceylan

Leo'nu en önemli özelliği zaten odur. Defansın arasına atılan topların hepsinde bitiveriyor. Defalarca yaptığına şahit olmadıkmı? Bu adamlar beraber idman yapıyor. Ufuk da her seferinde "Leo Franco'dan çok şey öğreniyorum" diyor. Bugünkü çıkışlarını ondan alması kadar doğal birşey yok.

Ayrıca evet Leo Franco sevdiğim tarzda kalecilerdendir. Bizim ülkemizdeki insanlar bu tarz kalecilere alışık değil. Görüş açısı meselesi yani.

Seyretmedim ama yazilanlara gore konusuyorum keske Leo da Ufuk'tan birseyler ogrenebilse

Ya abi bırakın bu işleri doğru düzgün top gelmeyen maçta adamı birinci kaleci yaptınız Leo dan iyi yaptınız.

Tamam bende beğenmiyorum Leo yu ama böyle hemen tek maçlık adamı göklere çıkarmalarda olmaz yani. Sonra iki maç kötü oynasın demediğinizi bırakmazsınız..

Bu sene formayı kolay kolay alamaz bu adam bi kere maç kondisyonu sıfır vede kalede biraz tedirgin gördüm.. Sizin dediğiniz gibide öyle bir güven vermedi bana..

Ara ara bu tip maçlarda oynayıp tecrübelenmesi lazım güveni yerine gelmesi lazım ancak o zaman gelecek sene için forma yarışına girebilir. Bencede iyi kaleci ama öyle hemen kaleyi emanet edersek bu adamada yazık olur.. Çünkü basın bir oyuncumuz biraz düşsünde vuralım diye bekliyor.. Bu adam 2 maç kötü oynarsa bi daha kaleyi alamaz bu şartlarda.. O yüzden herşey yavaş yavaş..

Her şekilde takımda yer bulması gereken bir kaleci.Aykut u yıllardır görüyoruz birden bire panter olacak değil.Leo desen yaptığı hataların haddi hesabı yok.Ha bu Ufuk hata yapmaz kalede devleşir anlamına gelmiyor.Ama eğer illa hata yapılacaksa bunu Ufuk yapsın.Leo ya tolerans göstereceğimize Ufuk a gösterelim.En azından hata yapa yapa daha iyi yerlere gelebilir nitekim büyük bir yeteneğe sahip.Şu yaştan sonra leodan daha farklı bişe olmaz.Kısacası Ufuğun üstüne düşmek lazım.Her maç olmasa bile ligde ara sıra ilk 11 de başlamalı...

Ufuk dün çok iyi birkaç kurtarış yaptı.Leo olsa muhtemelen yine ecel terleri dökecektik.

Yıllardır milli takıma kaleci veremiyoruz. Bu Ufuk'la değişecek. Kaledeki duruşu ile güven veriyor.

kaleyi alması lazım 2. yarı

En son ilk defa ziraat turkiye kupası macında gordum.dev gibi bişi bana cok guven verdi durusuyla vs vs. leo franco gibi ne bılıyım de santics gibi pısırık biri değil..:D

Kalede geleceğimiz gôzuyle bakıyorum. Bu adamı aykut gibi harcarsak buyuk ayıpetmis oluruz. 1 kalecimiz olacak inş.

Bence Ufuk'a sans verilmeli kalede guven veriyor. Leo'dan kotu olamaz.

Hic güven vermedi , dengesiz biri neyapacagi hic belli degil. Top gelmeden kendini yerlere atiyor...

Daha çok erken. 1-2 sene sonra kaleyi alacaktır ışık var ama onu şimdi kullanmak intihar olur.

Millet bir ara gaza geldi Leo Francoyu gönderelim Atletico Madrid karşısında Ufuk'a emanet edelim kaleyi diye ama sanırım herkes bir tırsmıştır :D

Bence Leo'dan kötü olamaz,en kötü gününde bile olsa:)

İyi oynadı iyi. Leo olsaydı 3-0 biterdi yine maç.

En az 3-4 senesi var daha bizde 1. kaleci olmasi icin, herkez Leoya dengesiz neyapacagi belli degil diyordu, ama ufuk daha beter cikti.

Valla Leo Franco'dan daha çok güven verdi bana.Leo her aldığı pası rakibe yolluyor.Artı hava topları da iyi değil.Bence tecrübeli bir Ufuk Galatasaray'a yıllarca hizmet eder.

Geri
Üst Alt