#86 Ufuk Ceylan

Cevap: # 86 Ufuk Ceylan

Ufuk yaaa adam kral yaa..Cidden ben Mondragon gittikten sonra ilk defa şöyle geriye yaslanıp güvenle bir maç izledim.Yani ceza sahasının önünde de top kaptırsak gayet rahattım.Nitekim yanılmadım.İşte budur Galatasaray'ımızın kalecisi olacak adam.

Çizgide iyi ama gelen topları dikmemesi lazım artık o da zamanla olucak

Leo Franco İspanya'da bilmem kaç maç oynamış da ne olmuş?Adam neredeyse her maç hata yapıyor.Ufak ise öyle değil.Hava topları da iyi.

Ufuk yaaa adam kral yaa..Cidden ben Mondragon gittikten sonra ilk defa şöyle geriye yaslanıp güvenle bir maç izledim.Yani ceza sahasının önünde de top kaptırsak gayet rahattım.Nitekim yanılmadım.İşte budur Galatasaray'ımızın kalecisi olacak adam.

%100 katılıyorum ;)

Bi pozisyonda önceden kendini yere atmış gibi gözüküyor ama ayağı kaldı.

Şanslıydı adam üstüne vurdu topu.

Hic güven vermedi , dengesiz biri neyapacagi hic belli degil. Top gelmeden kendini yerlere atiyor...

Bi pozisyonda ayağı kaydı kendini yere atmadı aynı pozisyondan bahsediyosak.Sonra rakip oyuncu üstüne vurdu aşırtmadı üstünden.Şanslıydı o pozisyonda sanırım ondan bahsediyosun sende.

Avrupa'da tecrübeli kaleci şart! Leo Franco ne mi yapıyor. Buyrun;

YouTube - leo franco superb

Rezalet olan defansımızın arkasını böyle topluyor. Defalarca yaptı bunu. Birçok kez de ipten aldı bizi. Ufuk'un bu özellikleri alması için çok çalışması lazım.

Bu Ufuk'u beğenmeyenler neye göre yorum yapıyor anlamıyorum adam gayet güven verdi fazlada iş düşmedi zaten, boyuna göre hantal bi kalecide değil.

Yırum yapmak için erken ama şans vermeliyiz artık türk kaleciyle oynamalıyız.

Rezalet olan defansımızın arkasını böyle topluyor. Defalarca kez yaptı bunu. Birçok kez de ipten aldı bizi. Ufuk'un bu özellikleri alması için çok çalışması lazım.

Rezalet olan defansımızın arkasını böyle topluyor. Defalarca kez yaptı bunu. Birçok kez de ipten aldı bizi. Ufuk'un bu özellikleri alması için çok çalışması lazım.

topluyo da yaptığı hatalar ? fener maçında yaptığı ?

topluyo da yaptığı hatalar ? fener maçında yaptığı ?

Banane Fenerbahçe maçındaki 1 pozisyondan? Bir sezon boyunca 40'tan fazla maç oynuyoruz biz. Bir maçta yaptığı hata dan (hatadan bile saymıyorum) dolayı kaleci aşağılanmaz. Üstelik önünde evlere şenlik 2'li Gökhan-Servet varken. Bu takım için çok önemli bir isim Leo. Defansın açıklarını çok iyi kapatan bir kaleci tarzı bu. Kabullenelim artık bunu.

Hala fener maçında verilen 50 tane geri pasta kaleciyi hatalı bulanlar mı? var. Çok ilginç.

Zaman gösterir ne olacagi , ama ben isik göremedim kendisinde abartildigini düsünüyorum .

Geri
Üst Alt