#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

İlk golde çıkmamalıydı. Eğer topu alamayacaksan çıkmamalısın. Aykut gibi güven vermiyor.

Aykutu bunca zaman kesememesi beni düşündürüyordu çalışmadığı belli gollerde hatası olmayabilir ama çok ağır

İlk golde çıkmamalıydı. Eğer topu alamayacaksan çıkmamalısın. Aykut gibi güven vermiyor.

Aykut'a baya güveniyorsun sanırım. Şampiyonlar liginden nasıl elendiğimizi hatırla.

Nasıl hatalı çıkış yapılırmış gör :D

Aykut'a baya güveniyorsun sanırım. Şampiyonlar liginden nasıl elendiğimizi hatırla.

Nasıl hatalı çıkış yapılırmış gör :D

Ne Aykut'a güveniyorum nede Ufuğa. Kaleci transferi lazım ama gelmeyecek gibi.

Ama inş. dediklerim yanlış çıkar da Ufuk kendini geliştirir.

Sabretmemiz gerekir. İlk maçında hemen bitirmemeliyiz. Beklentileri karşılaması için de çok çalışmalı.

Ufuk iyi oynadı. 2 golde de hatası yoktu.

kötü de oynasa sabredilmeli

iyi kaleciye ya sabrederek

ya da

iyi kaleci satın alarak ulaşılır...

Her haliyle Aykuttan çok daha iyi. en azından nerde duracağını biliyor sabredilirse gelecek vadediyor. ama aykuta sabredilirse gelecek yok olur

Geçen sefer ilk 11'de başladığı Türkiye Kupası maçında

Antalyaspor'a karşı da yine aynı golü yemişti.

Kontrpiyede kalıyor ama sanırım heyecandan.

Bence bugün yediği 2. golü kurtarabilirdi.

bundan sonra forma ufukdan alinmamali oynaya oynaya gelisterecek kendini aykuttan bundan sonra bisey olmayacagi kesin ama ufuk daha genc biseyler olabilir en azindan ufuk la bi umudumuz var ileride iyi bi kaleci olabilir diye

Kontrpiyede kaldığı pozisyonda sanki biraz refleksi zayıf geldi ama umut verdi kaledeki duruşuyla.

Zamanla ıyı olacak Aykuttan ıyı oldugu kesın 4/4 luk deyıl ama zamanla daha ıyı olcak sabretmek zorundayız bu arkadas ıcın..

Aykut'a göre Ufuk nimet gibi geldi valla. Bir daha bırakmasın kaleyi Aykut'a.

Ufugu begenmesem bile mecbur sabretmemiz lazim, aykutu izlemekten biktik artik yeni kalecide alinmayacagina göre güvenmemiz lazim ufuga mecburiyetten.

Ufuk biraz telaşe geldi bana

İlk maçının heyecanı diye düşünmek istiyorum.

Geri
Üst Alt