#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Ufuk kalede dusuru$u bile aykuttan daha fazla guven veriyor, çiplak gözle de izledim ufugu, genç olmasina ragmen korkmadan topa gidebiliyor, aykut gibi topu çizgi uzerinden izlemiyor

Çok iyi kaleci, ben inanıyorum. Sabredelim yeter ki. Hem çok uzun da değil, bir kaç hafta yeter.

Şansının kurbanı oldu dün,Ufuk'ta ısrar edilmeli.

Kesinlikle Aykuttan çok daha kötü bir kaleci.Aykut en azından kalede bu kadar panik değil.İlk yarı bir pası var kısa düştü tehlike oldu,bence ilk goldede hatası var vuramayacaksan çıkma.Neille anlaşamadığı bir pozisyon var, Gelen yavaş bir topu sektirmesi var.Yani kesinlikle çok kötü bir maç çıkardı.Ama ttaraftar olarak anlamsız bir sevgi içerisinde tabi aukut olsa yerden yere vurulmuştu.Kaldıki Aykut daha iyiydi karpaty maçında.

Kesinlikle Aykuttan çok daha kötü bir kaleci.Aykut en azından kalede bu kadar panik değil.İlk yarı bir pası var kısa düştü tehlike oldu,bence ilk goldede hatası var vuramayacaksan çıkma.Neille anlaşamadığı bir pozisyon var, Gelen yavaş bir topu sektirmesi var.Yani kesinlikle çok kötü bir maç çıkardı.Ama ttaraftar olarak anlamsız bir sevgi içerisinde tabi aukut olsa yerden yere vurulmuştu.Kaldıki Aykut daha iyiydi karpaty maçında.

ne kalecilikten anlamiyorsun anlasilan, ben kuçuklukten beri kalecilik yaparim, ve aykut benim için kaleci degildir, adam eline ayagina top gelince her tarafi titriyor aykutun, hiçbir topa çikmiyor, cizgide bekliyor sadece,

ufuktaki yetenek refleks ve guven aykutta yok

Dünkü maçta gayet iyiydi.. İlk goldeki topa, kalecinin çıkıp alması gerekiyordu ama defansla olan bir anlaşmazlıktan bir hata oldu.. 2. golde pek yapacak bişeyi yoktu zaten.. Onun dışında kalede en azından kaleci olduğunu hissettiriyor bana.. Güven veren bir görüntüsü var.. Ama geri paslarda falan fazla heyecan yaptı dün.. İlk 2 geri pası iyi çıkaramadı ayağından.. Ama oynadıkça güveni gelecek.. Volkan Demirel'in ilk maçlarında yediği golleri, ıskaladığı topları da biliyoruz.. Ufuk kendini geliştirirse, Emirhan'la birlikte uzun yıllar kalemizi koruyabilirler.. Yabancı kontenjanımızı da kaleden yana kullanmayız.. Ama daha çok çalışması lazım.. Israr edilmeli Ufuk'ta..

Cok iyi bir kaleci degil Ufuk, ama Aykut'tan daha iyi oldugu kesin. Heyecanli ve ne yapacagini bilmiyormus gibi davransa da oynadikca bu sorunu asacaktir.

Öyle bi hale geldimki kurtardığımız pozisyonların tekrarını gösterirken bile gol yiyeceğiz diye korkuyorum.

Bugun begendim Ufuk'u. Unutmayalım ki Ufuk nerdeyse 1.5 yıldır oynamıyor. Bize gelmeden once Manisa'da kadro dısıydı. Bizde de 1 yılda 3-4 maçta oynadı. Bunu gozonune alırsak bana ışık verdi bugun. Golde hatası da olsa, kapasitesi belli oluyor.

Tek sevindirici gelişme Ufuk'tur.Çocuk golde napsın,kollarını mı uzatsın yada boyunu mu?

O topun oraya gelmesinde katkısı olanlara soracaksınız golü.

Helal olsun koçuma.Daha iyi olacak inşallah.Şu takımda en umut veren futbolcu sensin gösterdiğin performansla.Devam et böyle.

hiç top sektirmedi

gecenin tek güzeli

Bugun iyiydi daha oncede yazdım eklemek istedigim nokta, kaleye transfer bence gereklidir. Ufuk kalmalı ama Aykut'la yollar kesinlikle ayrılmalı.

Aykut gonderilip yerine Serdar ya da Turk olabiliyorsa Hasagiç alınmalı.

Ufuk-Serdar-Emirhan ya da Ufuk-Hasagiç-Emirhan olmalı bence.

Ufuk gibi oynadıkça açılacak,yetenekli,yan toplara çıkmaktan korkmayan ve size gelmeden önce milli takımın kalecisi olacak denilen isme berbat geçmeye aday bu sezonda şans vermeyip kaleci almayı düşünüyorsanız, neden bizim bir Onur'umuz,Volkan'ımız olmadı dememelisiniz.

Bu sezon için en son tartışılacak konulardan biri Ufuk'un yerine alternatif düşünmek olur.Defansından ortasahasına,forvete alternatifinden yönetime sorunları olan,futbolcularının üzerinde spekülasyonlar dolaşan klüp için en son konuşulacak konu.

Ufuk yüzünden elendiğimizi düşünen varsa camdan atlasın, futbol körü mü oldunuz ne anlamadım ki.

Geri
Üst Alt