#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

İlk Ufuk geldiği gün "Franco'dan iyidir o geçsin geneş mantığı vardı". NErdesiniz ? Ufuk evet iyi olabilir. Ama biz büyük bir takımız. Bu tip takımlarda bir kaleci bu yaşlarda as kaleci olamaz. Olmamalı. Zorunluluk dışında.

Sadece fizikle kaleci olunuyorsa biz de geçelim kaleye.Olmadı bir tane badigard koyalım oraya.Kaleci yeteneklerinin hiçbiri yok. Herhangi bir kurtarışı yok. Mental özellikleri yok. Top kullanma özelliği yok. Yok oğlu yok.Bir de üstüne Nezihi gibi berbat bir kaleci antrenörü olduğunu düşünün. Vah halimize.

e Rijkaard dedi bize kardesim

30 kere dedi, aykut bundan iyi dedi

dinledikmi?

yooooooooo

her moku biliyoruzya

Les bir kaleci.

Herkes Manisa'dayken bize karsi oynadigi macla biliyordu kendisini. O yuzden "Kaleye gecsin agabey" mantigi vardi. Ama kaleye gecti kel gorundu. Uyduruk bir adam.

Rüştü-Volkan-Onur...Zorunluluktan yahut T.D. tercihiyle kaleyi devraldıklarında Ufuktan daha küçük yaşta idiler;hata yaptıkları da olmuştur illaki ama büyük takım kalecisi olma adına bir ışık verdilerde devam edebildiler...Ufukun oynadığı onca maçta böyle bir ışık görebilmiş tek bir kişi var mıdır?...Hele o,topa doğru koşuları yok mu?...Eskiler bilir,hani Jean Marie Pfaff vardı,Bayern in Belçikalı efsane kalecisi,37 yaşında ve enkaz halinde geldiği Trabzondaki halini anımsatıyor bana her defasında...

Nezihi konusuna bende takılıyorum;bizim tek bildiğimiz kötü bir kalecilik kariyeri olduğu...Onca başkan-yönetici-T.D.-futbolcu geldi geçti,hangi meziyetidir bu adamı hala burada tutan,çok merak ediyorum;hadi diğerleri kötüydü diyelim (bende kötü olduklarını düşünüyorum),Sanctis de mi kötü kaleciydi?...

Serdar ın kaç topa saçma sapan çıkışlar yaptığını da görmek lazım,ancak yedek olarak düşünülebilecek çapta bir kalecidir ki kendisinin FB den ayrılma sebebidir,sürekli oynama isteği.Kaldı ki 2. kaleci olarak Kayseride hiç şans verilmemesine,üzerine Volkan Babacanın alınmasına anlam veremediğim Gökhan Değirmenciyi tercih ederim.

Hasılı,kaleci gangreninin çözümü iyi bir yabancı kaleci ile mümkün görünüyor,daha önce de belirttiğim özellikleriyle benim adayım Karcemarskas dır.Eldeki kaleciler bunlar,yerli en iyi alternatifde Serdar iken ''kontenjan kale için kullanılmasın'' düşüncesini fazlasıyla ''lüks'' buluyorum...

Bu gün beni hayal kırıklığına uğrattı.

Rezalet.Sezon başından beri kalede hiç bir ilerleme yok ve olacağa da benzemiyo

Bursaspor'un da kaleciye ihtiyacı var.Volkan ve Sercan takasında kullanılmalı.Kaleye artık Emirhan geçsin.Ne Aykut'ta ne de Ufuk'ta hayır yok.

Ben 2-3 hafta önce ümidimi kesmiştim. Yaşı da çok genç değil, 24 yaşında.

Emirhan söylenildiği kadar iyi ise o geçsin değilse çok kaliteli yabancı kaleci alınsın.

kötü olabilir ama dün taraftarin yaptigi gercekten cok ayipti

onu gectim daha 26 dk macda yuhlamalar falan noluyoz be yazik

Ivankov daha iyi Ufuk'tan.35 yaşında falan ama Bursa bence kabul etmez böyle bir takası.

Ufuk en azından şaçma goller yemiyor.İvankov her mesafeden gol yemeye müsait.Tabii Ufuk'ta berbat durumda ama yinede İvankov'a tercih ederim.Bursa'nın İvankov'dan memnun olmadığı kesin.

hep savundum senı ama yanılmısım ufuk efendı yanılmısım olmaz senden bı halt

Bu adamdan hep bişeyler olacak diyordum ama yanıldım bende yazıklar olsunn. Yeni kaleci artık şart oldu. Beğenilmeyen Serdar dünkü maçın kilit adamı oldu.

Geri
Üst Alt