Cevap: #86 Ufuk Ceylan
Rüştü-Volkan-Onur...Zorunluluktan yahut T.D. tercihiyle kaleyi devraldıklarında Ufuktan daha küçük yaşta idiler;hata yaptıkları da olmuştur illaki ama büyük takım kalecisi olma adına bir ışık verdilerde devam edebildiler...Ufukun oynadığı onca maçta böyle bir ışık görebilmiş tek bir kişi var mıdır?...Hele o,topa doğru koşuları yok mu?...Eskiler bilir,hani Jean Marie Pfaff vardı,Bayern in Belçikalı efsane kalecisi,37 yaşında ve enkaz halinde geldiği Trabzondaki halini anımsatıyor bana her defasında...
Nezihi konusuna bende takılıyorum;bizim tek bildiğimiz kötü bir kalecilik kariyeri olduğu...Onca başkan-yönetici-T.D.-futbolcu geldi geçti,hangi meziyetidir bu adamı hala burada tutan,çok merak ediyorum;hadi diğerleri kötüydü diyelim (bende kötü olduklarını düşünüyorum),Sanctis de mi kötü kaleciydi?...
Serdar ın kaç topa saçma sapan çıkışlar yaptığını da görmek lazım,ancak yedek olarak düşünülebilecek çapta bir kalecidir ki kendisinin FB den ayrılma sebebidir,sürekli oynama isteği.Kaldı ki 2. kaleci olarak Kayseride hiç şans verilmemesine,üzerine Volkan Babacanın alınmasına anlam veremediğim Gökhan Değirmenciyi tercih ederim.
Hasılı,kaleci gangreninin çözümü iyi bir yabancı kaleci ile mümkün görünüyor,daha önce de belirttiğim özellikleriyle benim adayım Karcemarskas dır.Eldeki kaleciler bunlar,yerli en iyi alternatifde Serdar iken ''kontenjan kale için kullanılmasın'' düşüncesini fazlasıyla ''lüks'' buluyorum...