#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Kaleci antrenörünün kaleciler üzerinde ki etkisi bu olsa gerek. Tafi geldi bizim kalecilere güven depoladı. Bir pozisyon vardı, Liverpool'lu oyuncuyla karşı karşıya geldi. Tamam dedim gol olur. Her ne kadar oyuncunun da payı olsada, eskisi gibi olmadığını gösterdi. Takım iyi olduğu zaman kaleci göze batmıyor. Ama takım kötü olduğunda kalecilere 2 kat daha yük biniyor. Ha Ufuk geçen sene çok mu iyiydi de göze battı ? Tabiki kötüydü. Ama gerçek performansı değildi. Fiziği zaten başlı başına bir kaleciyi teslim ediyor. Tafi'yle kendine gelecek inşallah. Aykut mu olur 2.kalecimiz Ufuk mu ? Yoksa 2side mi kalır. Bakalım zaman gösterecek. Biri gider gibi geliyor.

Taffarel farkı diyorum.

eeeee geçen sezon kova diyenlere ben bu adam gol yedikten sonra ağlıcak gibi oluyor güvensizleşmiş psikolojik olarak çökmüş dediğimde ne alaka Ufuk kalecimi dediniz ve bütün suç kaleci antranörünün deyince demediğiniz kalmadı bak adam tatilini yaptı kendini rehabilite etti kaleci antranörü olarak taffarelde gelince eski ufuk'u yavaş yavaş göreceksiniz geçen sene Nezihi bu takımın kaleci antranörü olmasa Ufuk bu takımın şuan as kalecisiydi kaleci falanda alınmazdı adamı bitirdi resmen Nezihi aferin ufuk böyle devam

Ben de aynısını söyledim maçı izlerken.Ama Taffarel'in etkisi büyük şu an ki performanslarında.İyi ki Nezihi ile yolları ayırmışız diyelim : )

Nezihi ile yollarımızı ayırmamız gerektiğini bas bas söyleyenlerden biriyim forumdaki illa ki etkisi var ama Taffarel'in bu kadar kısa sürede böyle olumlu etki edebileceğine inanmıyorum.

Bu kadar artış mümkün değil sırf o sebepten bence, kova gibilerdi şimdi gayet iyiler iki maçtır.

Biraz Fatih Terim korkusu biraz da Muslera transferi kırbaçladı bunları gibime geliyor.

Ayrıca ikisi arasındaki yedek forma savaşı da ilave.

kaleci doğru düzgün idman yaptırılmassa o dediklerinin hepsini yapar Nezihi boloğlu geldiğinden beri hangi kalecimiz iyi ? mondragon bile arada sırada mental olarak hatalar yapıyordu bizim yolladığımız fırat kocaoğlu kasımpaşada yarım sezon oynamadı kaleci antranörü fıratı o kadar geliştirmişki kaleciler sakatken aldı formayı inanılmaz performans gösterdi adam sene başında oynasa kasımpaşa küme düşmezdi son haftalar harikalar yarattı kalede.Bizde Aykut 1 gıdım gelişmemiş kusura bakma ama her kaleci berbatlaşıyorsa bu sorun kalecilerin değil onu idman yaptıranda hata vardır.Fenerbahçe'nin kaleci idmanlarıyla bizim yaptığımız kaleci idmanları arasında anormal farklar var dikkatli araştırırsan anlarsın Manisada Ufuk neydi şimdi ne durumda her kalecimi berbat bunu sana sorarım Ufuk milli takıma Manisadayken çıktı bank asyadan tekrar lige yükselmesinde ufuk'un büyük katkısı vardı o sene manisanın maçlarının %95'ini izledim 3 tane iyi adam vardı Sezer öztürk eskişehir'e gitti Ufuk ceylan bize geldi ve ferhat öztorun trabzona gitti şunuda sorarım sana şenol hoca ve ekibi gelmeden tolga zengin nasıl kaleciydi onur oynatılmıyordu hatta üstüne kaçtane kaleci aldılar 1 senede ne değişti Onur harika bir kaleci oldu ama sakatlandı patlak kaleci imajı veren tolga anormal hatalar yapan tolga kaleyi aldığında inanılmaz performans gösterdi birazda sıkı idman ve tekrar işi futbol akedemilerindeki kaleci idmanlarını görsen nezihinin yaptığı idmanı görsen bide böyle konuşmazsın ufuk ilk geldiğinde harika oynamıştı ilk maçında daha sonra ne oldu bu adama zaman geçtikçe herşey o kadar basit değil ufuk ceylan'a berbat kaleci demek gamsızlıktır volkan demirel neydi ne oldu ne hatalar yaptı ne laflar yedi ama şimdi el üstünde

24.05.2011

Tafi özgüven aşılamış, tek eksiği de oydu zaten

aykut da -ufukda düzelcektir.bamlı ortasaha ve savunmada hakan balta olduktan sonra julio sezarda çok gol yiyebilirdi :o

Adamda kaleci de olmasi gereken hersey var ama aklini kullanmiyor,akli baska yerdeydi gecen sezon.

Olay sadece kaleci antranörü değil diyorsun ama bu dediğinin doğruluğunu bana kimse kanıtlayamaz.Manisadayken her maçını izleyen ben o günkü Ufuk ceylan'la nezihinin eline geldiğinden beriki ufuk arasındaki inanılmaz gerilemeyi hayretle izliyorum bence tamamen kaleci antranörünün rezilliği bakın göreceksiniz takımda kalırsa çok büyük yükselişe geçeceğine inanıyorum manisadaki refleks ve zamanlaması morali formu kendine güvenini bizzat gören ve onu hayranlıkla izleyen ben şimdiki Ufuk'u tanıyamıyorum Manisadayken milli takıma kadar çıktı ve birsürü övgü aldı kalecilik yetenekleri adına.Bana kimse olay sadece kaleci antranörü değil diyemez şu haliyle bile aykutu 3'e katlar tafferel'in elinde eski Ufuk olacak ve herkes bu dediği lafları yutacak

25.05.2011 yani 2 ay 4 gün önce

Aykut'tan bir gömlek üstün ve Muslera'nın arkasında 2. kaleci olacak umarım.

Mükemmeldi.Güven verdi.Böyle devam...

kavalarimiza ne oldu yav

bizleri utandirmaya basladilar

firatgunayer fırat günayer

Son dakika..Kavgaya karışan Galatasaray kalecisi Ufuk yaralandı.. (TRTSPOR)

1 dakika önce

Kavgaya karışan Galatasaray kalecisi Ufuk Ceylan yaralandı.. (TRTSPOR)

firatgunayer fırat günayer

Galatasaray kalecisi Ufuk Ceylan kavgaya karışmış..Sağlık durumu iyi..Kaşında açılma var.. (TRTSPOR)

1 dakika önce

Saglik durumu iyiymis. Kasinda acilma varmis

Geri
Üst Alt