#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Golü geçtim, zaman geçiriyor lan adam. Şaka mısın sen Ufuk tez defol git takımdan hangi takımda oynadığını unutmuşsun

Honest Abe bile atlardi o topa

ben böyle bir gol yesem Galatasaray'a yakışmıyorum der, sözleşmemi tek taraflı feshederim.

Yediği golü şimdi gördüm harbi ders diye anlatılacak bir gol.Çok az atlasa çelecek.Çelmek iyi bir düşünce.Çok rahat yakalacağı topa bakıyor.Aykutta hatalı ama bu takımın 2.kalecisi Aykuttur arkadaşlar.Ufuk 4.kaleci olur ancak.

Volkan ayısından ders alsın biraz. Ya da Tolga falan. Tembel herif.

Giydiği formanın Galatasaray forması olduğunun farkına varsın.

radyodan dinlemiştim golü biraz evvel eve gelince izledim...

her zamanki gibi armut gibi gol yemiş değişen birşey yok...

takas bile olmaz bu adamdan...

Bu adama galatasaray formasını giydirip sahaya çıkartmak Futbola ihanetdir, Joker Ebue kaleye geçse daha iyi oynardı :D

Edit: Ebue konusunda biraz abartmışım , tamam kabul ediyorum :asd:

Maç 0-0 iken zaman geçiren adamın bu takımda işi yok. Tez defolup gitsin.

Ayrıca bu adam paso karı kızla takılıyor diyoruz da o topu tutamayan adam deliği nasıl tutturuyor merak konusu..

Erkan'ın şutunda yerinden kıpırdıyamadı top savunmaya çarptı kontrpiye de kaldı Ufuk . Bir kaç güzel kurtarışı da var . Örnek İlhan Parlak sol ayağıyla çok güzel vurdu Ufuk mükkemmel uzandı haksızlık etmeyelim .

Birde potansiyelli diye ısrar edenler vardı bu adamda:asd:Adam daha kalede nasıl durması gerektiğini bilmiyor.

Bu adama galatasaray formasını giydirip sahaya çıkartmak Futbola ihanetdir, Joker Ebue kaleye geçse daha iyi oynardı :D

Edit: Ebue konusunda biraz abartmışım , tamam kabul ediyorum :asd:

Yok yok abartma yok. Çok daha iyi oynar Eboue. En azından kalenin ortasında dururdu ve topu çok rahat alırdı.

Maç 0-0 iken zaman geçiren adamın bu takımda işi yok. Tez defolup gitsin.

Ayrıca bu adam paso karı kızla takılıyor diyoruz da o topu tutamayan adam deliği nasıl tutturuyor merak konusu..

Gram anlamadım alakayı.:)Adam zengin,yakışıklı gezecek tabi,bizim yaşamak istediğimiz gibi yaşıyor adam.

fbnin en gıcık futbolcularını bile senden daha çok seviyorum Ufuk... 0-0 iken zaman geçirmek ne demek açıklamalısın. Şampiyonluğa oynayan takımın kalecisi böylemi davranır.

Baktığımız zaman bir Tolga Zengin değil. :ays:

Geri
Üst Alt