Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seneye musleranın ayrılması ile kalede onu aratmayacak kalecidir .. gelişmini gözlerimizle görüyoruz ve taktir ediyorum . kale onunla rahat olucak artık.
Biribirinden uzak ara zamanla oynadigi 3 macla mi Muslera'nin yerini dolduracagi kanaatine variyosun? 3 mac ustuste oynasa neysede, mevcut sartlarda bunu demek Muslera'ya dupeduz hakarettir. Gelisimini herkez goruyodur amenna, ama Karabuk macinda yedigi golude gorduk.
seneye musleranın ayrılması ile kalede onu aratmayacak kalecidir .. gelişmini gözlerimizle görüyoruz ve taktir ediyorum . kale onunla rahat olucak artık.
evet . idmanlar maçlar o kanıya variyom ? en azından gözlerimle görüp konuşuyorm . öyle erguman suncaksak muslerayıda karabük maçında gördük . sıkıntı yok
Birincisi, Muslera takima, ulkeye, bilmedigi bir dile, carta curta alisma surecindeydi. Ufuk'un boyle bir sorunu yoktu.
Ikincisi, Muslera'nin o macta haksiz yere atildigini hemen her hakem yorumcusu dile getirmisti yanlis hatirlamiyosam. Eminim sende aynisini demisindir. Dedigini curutmeme adina kiviriyosun sadece
aynı şeyleri ufuk içinde söylebiliriz. ilk sezonları , baskı, istanbul hayatı vb fazla gelmiş olaiblir. terim ve taffarel altında disipline olduğu ve kendine geldigi aşikar.
yo ben musleraya laf etmedim sen saçma sapan bir hatasını örnek verdin diye bende verdim. tamam penaltı olmayabilir ama orda çıkmaması gerekiyordu fakat konu bu degil .
musleraya 20+ fiyat gelip satmamak tuhaflıktır..