#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

seneye musleranın ayrılması ile kalede onu aratmayacak kalecidir .. gelişmini gözlerimizle görüyoruz ve taktir ediyorum . kale onunla rahat olucak artık.

Biribirinden uzak ara zamanla oynadigi 3 macla mi Muslera'nin yerini dolduracagi kanaatine variyosun? 3 mac ustuste oynasa neysede, mevcut sartlarda bunu demek Muslera'ya dupeduz hakarettir. Gelisimini herkez goruyodur amenna, ama Karabuk macinda yedigi golude gorduk.

muhtemel geliyor

Biribirinden uzak ara zamanla oynadigi 3 macla mi Muslera'nin yerini dolduracagi kanaatine variyosun? 3 mac ustuste oynasa neysede, mevcut sartlarda bunu demek Muslera'ya dupeduz hakarettir. Gelisimini herkez goruyodur amenna, ama Karabuk macinda yedigi golude gorduk.

evet . idmanlar maçlar o kanıya variyom ? en azından gözlerimle görüp konuşuyorm . öyle erguman suncaksak muslerayıda karabük maçında gördük . sıkıntı yok

evet . idmanlar maçlar o kanıya variyom ? en azından gözlerimle görüp konuşuyorm . öyle erguman suncaksak muslerayıda karabük maçında gördük . sıkıntı yok

Birincisi, Muslera takima, ulkeye, bilmedigi bir dile, carta curta alisma surecindeydi. Ufuk'un boyle bir sorunu yoktu.

Ikincisi, Muslera'nin o macta haksiz yere atildigini hemen her hakem yorumcusu dile getirmisti yanlis hatirlamiyosam. Eminim sende aynisini demisindir. Dedigini curutmeme adina kiviriyosun sadece

Birincisi, Muslera takima, ulkeye, bilmedigi bir dile, carta curta alisma surecindeydi. Ufuk'un boyle bir sorunu yoktu.

Ikincisi, Muslera'nin o macta haksiz yere atildigini hemen her hakem yorumcusu dile getirmisti yanlis hatirlamiyosam. Eminim sende aynisini demisindir. Dedigini curutmeme adina kiviriyosun sadece

aynı şeyleri ufuk içinde söylebiliriz. ilk sezonları , baskı, istanbul hayatı vb fazla gelmiş olaiblir. terim ve taffarel altında disipline olduğu ve kendine geldigi aşikar.

yo ben musleraya laf etmedim sen saçma sapan bir hatasını örnek verdin diye bende verdim. tamam penaltı olmayabilir ama orda çıkmaması gerekiyordu fakat konu bu degil .

musleraya 20+ fiyat gelip satmamak tuhaflıktır..

aynı şeyleri ufuk içinde söylebiliriz. ilk sezonları , baskı, istanbul hayatı vb fazla gelmiş olaiblir. terim ve taffarel altında disipline olduğu ve kendine geldigi aşikar.

yo ben musleraya laf etmedim sen saçma sapan bir hatasını örnek verdin diye bende verdim. tamam penaltı olmayabilir ama orda çıkmaması gerekiyordu fakat konu bu degil .

musleraya 20+ fiyat gelip satmamak tuhaflıktır..

Ufuk icin dediklerini Muslerayla kistas tutamazsin. Apayri iki olay. Muslera'ya 20 verirler, ama sen vermezsin. CL oynadiktan sonra o 20'yi ya korunur, yada 30'lara 40'lara dayanir ama 20'nin asagisina dusmez. Tok satici olmak gerek sonucta

kaça katlanır onu bilemeyiz .. 20+ bulmuşken satmak daha akıl karı . gelecegin güvencesini alamazsın sonuçta . ve adamında aklı zaten orda kalır , onun içinde en iyisi olur ve klüpte bu zamanda daha rahatlamış olur .

Muslera Avrupa'da Galatasarayliligin tadina baktiktan sonra aklinin kalacagi tek yer Florya'da ki kamp yatagi olur. Arjantin, sonra Real macinda izledikten sonra bu adamin mucizelere sebep olacagini anlamistim. Fiyatinin dusmesine ihtimal vermiyorum, en kotu oldugu yerde kalir.

her sene 10 15 e oyuncu ihraç eden takım olsa anlarım kalsın ama ne yazık ki öyle degiliz . teoride dogru söylediklerin .. ayrıca duygusal bakıyorsun , bir dev istedi mi her oyuncu illa ki gitmek ister . hiç kanma yani o tavırlara , tıpış tıpış gider

0cd5068c9c7a11e192e91231381b3d7a_7.jpg

Çok büyük adam Ufuk da..

Helal olsun..

Tafo ve muslera ile birlikte sağlam kaleci oldu ufuk'ta musleranın yokluğunda fazla sıkıntı çekmeyeceğiz her zaman yedek kalecilerde sağlam olmalı aykutda şutlansın artık genç yetenekli bir arkadaşımız çalışsın tafo muslera ve ufukla

Bu sezon bazi lig maclarinda hem yabanci kontenjani icin hem de formda kalmasi icn kalede gormek istedigim kalecimiz

Doğum günün kutlu olsun Ufuk Ceylan! Kalecimiz Ufuk Ceylan'ın yeni yaşını kutlarız.

Geri
Üst Alt