#86 Ufuk Ceylan

Eray ile boşuna uğraştık o kadar,bundan sonra Ufuk'a emanet kale,aferim Ufuk...:005:

Ulan adam penaltı kurtardı diye neuer ilan ettiniz sanki ufuku tanımiyoruz.

* tapatalk

Penaltıları kurtardı mükafatlandırmak gerek.Eray otursun biraz.

Maç içinde kendisine top geldiğinde tüylerim diken diken oluyordu ama hakkını verelim penaltılarda müthişti.Yani Eray dan iyidir en azından.

Geçen sene ya da ondan önceki sene oynadığı bir maçta çok iyi kalecilik yapmıştı aslında.Bugün de fena değildi.En azından ayağı düzgün.Vurduğu toplar doğru düzgün yerlere gidiyor.

Arkadas anlamiyorum gercekten neler dönüyor anlamiyorum. Aykut bu ikisinden kötü olamaz, hatta iki gömlek üstündür. Ama Aykut degil Ufuk ile Eray oynuyor. Bazen kendime ulan Aykut sen Terim'den Mancini'den hatta onlari gectim Taffarel'den demi iyi bileceksin diyorum, ama gercekten Taffarel'in bunlarda görüp benim göremedigimin ne oldugunu cok merak ediyorum.

Arkadas anlamiyorum gercekten neler dönüyor anlamiyorum. Aykut bu ikisinden kötü olamaz, hatta iki gömlek üstündür. Ama Aykut degil Ufuk ile Eray oynuyor. Bazen kendime ulan Aykut sen Terim'den Mancini'den hatta onlari gectim Taffarel'den demi iyi bileceksin diyorum, ama gercekten Taffarel'in bunlarda görüp benim göremedigimin ne oldugunu cok merak ediyorum.

Aykut sadece senin adaşın. Başka bi numarası da yok. Kabul et bunu.

Ulan adam penaltı kurtardı diye neuer ilan ettiniz sanki ufuku tanımiyoruz.

* tapatalk

Neuer lafını gırgır olsun diye söyledim, yoksa bizde biliyoruz kimin ne olduğunu. Zaten sonuna da sırıtan smiley koymuşum dikkatini çekmedi herhalde, ciddiye almışsın baya.

Iyi kaleci oldugun icin degil, maci kazandirdigin icin tebrik ederim.

Simdilik Eray´dan iyidir ama iyi kaleci degildir.

Geri
Üst Alt